Julens bedste sange med swing, power og gåsehud!

De tre sangerinder Veronica Mortensen, Andrea Pellegrini og soulsangeren Christina Boelskifte, der kommer fra forskellige genrer har dannet en spektakulær ny trio, hvor de hver deler ud af deres musikalske specialer. Veronica har sine rødder i jazzen, Andrea i operaen og Christina i soulen.

Nu samles de i julens repertoire. De mødes tilmed i elegante og eksplosive flerstemmige arrangementer til ære for publikum i den søde juletid.
Med sig har de et orkester, der er hjemmevant i alle genrer.

Amaze tager på deres første juleturné i 2018.

Som gruppen skriver på deres facebook “Julen har englelyd og den er genreløs!”

Om kunstnerne
Veronica Mortensen
har udgivet 5 album i eget navn og hun har i dag placeret sig som en af landets mest interessante sangerinder indenfor jazzgenren. Men sine kompositoriske evner har hun bl.a. indbragt et hæderslegat fra komponistforeningen “Danske Popilær Autorer”, mens flere af hendes numre har været blandt de mest spillede på radiokanalen P8 Jazz.

i 2014 blev hun nomineret til en DMA i kategorien Årets Danske Vokaljazzudgivelse, i forbindelse med hendes samarbejde med den anerkendte bassist og hjerneforsker Peter Vuust, som hun har udgivet 3 album med.

Desuden er hun en populær big band solist og har optrådt med orkestre som Klüvers Big Band, Bohuslän Big Band, DR Big Band, Tivoli Big Band m.fl.

Andrea Pellegrini er en af landets med efterspurgte og prisvindende mezzosopraner, både på opera og koncertscenen. Hun debuterede på det Kgl. Teater som Rosina i Barberen i Sevilla, modtog anmelderringens musikpris og blev Reumert nomineret til Årets sanger i 2015.

Siden og undervejs har hun hyppigt optrådt overalt i Danmark og har i sin karriere interesseret sig særligt for at møde andre genrer. Hendes passion for at sparke den klassiske kunstart ud over rampen i nye sammenhænge har ført til skabelsen af nye værker, ensembler og samarbejder.

Christina Boelskifte har med sit sprudlende og nærværende væsen, de sidste 25 år tilhørt den etablerede musikscene i Danmark. Hun har sunget med alt fra sangere som Sanne Salomonsen og Mads Langer, og hun har sunget til både små og store events for blandt andre Helle Thorning Schmidt og H.M. Dronning Margrethe.

Ja talentet er ikke til at tage fejl af. Hun synger for børnene i animationsfilmen “Frost”, og hun har optrådt live for 250 millioner seere. Hun synger sig direkte ind i hjertet på publikum.