Når Bands of Tomorrow kalder en for Danmarks svar på Anderson .Paak! ESPICHICOQUE spiller 2 koncerter på SPOT 2019

BOOK ESPICHICOQUE på AEM BOOKING TEL 70 201 202 MAIL: annetta@annetta.dk

Den halvt cubanske/halvt danske Emilie Espichicoque [E·SPI·TJI·KÓ-KÆ] har rødderne dybt forankret i det århusianske musikliv spirende fra Aarhus Friskole. Hun skriver lækre R’n’B-sange med en soulet bund og en frisk snert af hiphop. Det er så ægte, som det kan blive, og når Bands of Tomorrow kalder hende svaret på Andersson .Paak er det nok fordi Espichicoque både synger og styrer trommerne så overlegent, at hun allerede fra første beat har publikum i sin hule hånd, når hun går på scenen med fuldt, kvindeligt band (7 kvinder på scenen).Gaffa kalder hende ”Den nye soul- og r&b-mama” , Bands of Tomorrow kalder hende ” Danmarks svar på Anderson Paak” og så sent som d. 5. april udgav hun sin anden single ” The Letter “, som er produceret af Søren Vestergaard (Pernille Rosendahl, Hush, Jeuru.. ) og som allerede har skabt stor omtale i både nationale og internationale medier.

Emilie Espichicoque har både en bachelor og kandidat i trommer og sang fra konservatoriet og har derfor haft rig mulighed for at gå på opdagelse i sit eget musikalske univers. Det har medført en meget stilsikker og karakteristisk lyd hos sangerinden, der indtil videre har udgivet singlen “Lately” og “The Letter”, samt en live-session med sangen “Bet You Didn’t”.

Se videoerne og livesession på YouTube
Hør den nye single The Letter
Nordic Room Livesession

Interview SPOT 2019

AEM Booking er officiel booking af ESPICHIQOUE. Kontakt tel 70 201 202 eller mail: annetta@annetta.dk

ESPICHICOQUE – Et af de nyeste skud på den danske R&B / Soul scene.

Halvt cubanske, halvt danske Emilie Espichicoque [E·SPI·TJI·KÓ-KÆ] har rødderne dybt forankret i det århusianske musikliv og skriver autentiske R’n’B-sange med en soulet bund og en snert af hiphop. Det er så ægte, som det kan blive og Espichicoque både synger og styrer trommerne så overlegent, at hun allerede fra første beat har publikum i sin hule hånd.

Det er ikke nogen hemmelighed, at musikbranchen længe er blevet beskyldt for at være for lidt præget af det feminine køn, men det råder Espichicoque bod på, når hun spille live. Her medbringer hun sit band som består af intet mindre end syv andre top kompetente kvinder. Det er sikkert at Espichicoque er kommet for at blive!

Så sent som d. 4 maj udgav Espichicoque sin anden single “Lately”, produceret af Frederik Carstens (Karl Willian, Anya etc.). Den har allerede vagt stor opsigt blandt andet Bands of Tomorrow skriver “Sangen fremkalder en fornemmelse af dybfølt autenticitet, som skinner igennem allerede ved første lyt og gør nummeret til en både rørende og velklingende affære.” og KarriereKanonen har tilmeldt udtalt “Vi elsker det her!”.

På SPOT 2017 fik Espichicoque stor opmærksomhed og Gaffa kvitterede med 4 stjerner og skrev:

“Den nye soul- og R&B mama har meldt sin ankomst…..
Sangeringen Espichicoque slår, uden at tænke over det, en klo i publikum som bliver fastholdt og tryllebundet. Der er ingen backtracks, laptops eller autotune at finde på scenen og det giver et helt forfriskende pust, midt i en tid, hvor udefrakommende hjælpemidler er på sit højeste. Tonen er cool R&B og soul, som bliver udtrykt gennem velklingende sange, herunder en rørende og personlig ballade.”

Læs hele Gaffas anmeldelsen her

Lyt på Spotify her 

Følg med på Facebook her

AEM Booking er officiel booking af ESPICHICQUE kontakt tel: 70 201 202 mail: annetta@annetta.dk