Pssst ‘Sommer i Danmark’ singlen er nu blevet playlistet både på DRP5 og på Radio Alfa som har haft den som Ugens Flash med 40 afspilninger på en uge. Det resulterer nu i flotte bookinger bl.a. til danseaften på Kulturcafe Ludvig i Sorø i efteråret 18.

Fed Lykke er et partyband der lytter til sit publikum og spiller ALLE de danske popklassikere som vi elsker og husker dem!
Hvem har ikke minder om den første kærlighed, den bedste fest, de lyse sommernætter med en helt bestemt sang i hovedet?
Er det Helmig, RayDeeOhh, Hanne, Sanne, Anne eller Lis, Gnags eller Shubidua, Dodo and The Dodos eller Rocazino der er soundtrack til dine minder?

De spiller alle de største danske hits fuld af glæde, nostalgi, vellyd og top underholdning.

Med Fed Lykke består af nogle af landets dygtigste musikere som har spillet sammen med en række af store danske artister som Kim Larsen, Gnags, Thomas Helmig, Big Fat Snake, Rasmus Walther, One Two, Michael Hardinger og mange flere.
Forsanger Tania Hardinger har tidligere været en den ene halvdel af duoen Ovesen/Bruun.
I 2009 dannede Tania sammen med Shu-Bi-Dua medlemmerne Michael Bundesen, Michael Hardinger, Kim Daugaard og musikeren Kasper Daugaard gruppen ‘Krisekoret’, som skrev og fremførte politiske sange. Nu kan Tania også skrive forsanger i partybandet Fed Lykke på CV’et.

NY SINGLE ude nu! Fed Lykke er ude med ny single ‘Sommer i Danmark’. Singlen er blevet taget godt imod og Radio Alfa har haft den som Ugens Flash med 40 afspilninger på en uge.

Kom og fest med! Der er FED LYKKE til alle!

Fed Lykke består af:
Bas: Henrik “SP” Skou Poulsen
Guitar: Mikkel Mortensen
Keyboards: Mikkel “Ørva” Håkonsson
Trommer: Mads Klinke
Vokal: Tania Hardinger

Book Fed Lykke hos AEM Booking på tlf: 70 201 202 eller på mail: louise@annetta.dk