Søs Fenger og Nordstrøm sammen om nyt pop-projekt

Fenger//Nordstrøm kan i 2017 opleves på udvalgte festivaler i et intenst HITMÆTTET superpop show, med de største hits fra både Nordstrøms og Søs Fengers imponerende bagkatalog. Oplev de største hits fra både Nordstrøms og Søs Fengers imponerende bagkatalog – og det bedste fra det nye Fenger//Nordstrøm album Gnister.

Søs Fenger udtaler “Det er vores store, brændende ønske, at vise publikum på festivalerne i hele landet, hvad vi kan som gruppe”.

Hør Søs’s største hits produceret af elektropop duoen, man forstår, hvorfor så mange synes at denne konstellation er et match made in heaven.

Eventyrlyst bragte den danske sangerinde og elektro-duoen sammen i en overraskende konstellation. Fenger//Nordstrøms debutalbum ”Gnister”.

Nye begyndelser. Sådan kunne titlen på debutalbummet fra Fenger//Nordstrøm også have lydt. Med udgivelsen siger den legendariske, danske sangerinde og radio-hitmagerne i Nordstrøm nemlig farvel til kapitler i deres respektive livshistorier.

Søs Fenger: “Pladen handler om at få gnisten tilbage. Om at give slip og flytte på sig. For mit vedkommende om at tage afsked og lægge nogle relationer bag mig. Og måske allermest med min egen ungdom”.

Det kan Nordstrøm-forsanger Lars Malm godt genkende: “Sangene er lavet over en lang periode med tvivl og frustration også i vores lejr, og det er klart Nordstrøms mest melankolske til dato.”

Kimen til Fenger//Nordstrøm blev lagt, da Søs Fenger hørte Nordstrøms hitsingle ”Berlin”. Hun var begejstret for den nordiske tone, der løb gennem duoens tusmørke elektropop. Beundringen skulle vise sig at være gensidig. I 2014 blev samarbejdet en realitet, og trioen fandt hurtigt sammen om at skrive og indspille ni, kompakte popskæringer. Fenger//Nordstrøm var en realitet.

“Søs’ ikoniske vokal giver en fed dimension til Nordstrøms udtryk,” fortæller Malm. “Hendes stemme er fuld af sødme og tyngde, og det passer godt ind i vores køligere lydbillede.”

“Jeg er ikke bange for mørket, som jeg var, da jeg var yngre,” siger Fenger. “En sang som ”Blå” handler om at give sig lov til at være den man er, selv når man er et dystert sted. Den beskriver det mørke, jeg følte, uden at sugarcoate noget som helst.”

Søs Fenger er blandt landets mest succesfulde popkunstnere siden sit gennembrud i midtfirserne. Hun har siden medvirket på et hav af udgivelser både som solist og gæst. Søs Fenger er samtidig én af landets mest efterspurgte livekunstnere med op mod 70 livejobs hvert år. Nordstrøm består af forsanger Lars Malm og producer Troels Holdt. Duoen er især kendt for storhittet ”Berlin”, der var sit års mest spillede på P3. Udover optrædener på Roskilde Festival og Plænen i Tivoli har Nordstrøm bl.a. opvarmet for Céline Dion i Parken. Duoen har tidligere udgivet tre album.

 

Bonusinfo og andre vinkler:

Morgenfrisk TV-debut
Fenger//Nordstrøm debuterede på TV2 Go’morgen Danmark den 10. september, hvor de for første gang fremførte førstesinglen ”Casablanca”.

Chefen og to tålmodige popsnedkere
“Jeg er vant til at være alene-chef i firmaet, så jeg lærer meget af at vi er tre,” fortæller Søs Fenger om samarbejdet med Lars Malm og Troels Holdt. “Drengene har været meget tålmodige med mig.”
Lars Malm supplerer: “Søs er meget umiddelbar og fuld af energi, hvor vi er mere nølende. Det har bestemt skabt diskussion,” griner han.

Søs Fenger og elektronisk musik
Med ”Gnister” udgiver sangerinden for første gang elektronisk musik. En genre hun er begejstret for, omend hun ikke er specielt teknik-interesseret. “Søs kan knap nok tænde en computer,” fortæller Lars Malm. “Det kan være grunden til at hun ikke har lavet elektronisk musik tidligere.”

“Vi vil altid have Paris”
Førstesinglen ”Casablanca”er inspireret af den berømte replik fra filmklassikeren af samme navn. “Nogle gange tænker man, det er et fedt øjeblik vi har nu, det ville være fint at trække stikket,” fortæller Lars Malm. “I filmen står de jo i lufthavnen og siger “Vi vil altid have Paris”. Men i virkeligheden render man rundt i sin leverpostejsfarvede hverdag og længes efter lyspunkterne, gnisterne.”

 

https://www.youtube.com/watch?v=Ib5GRJ4CzDQ