BOOK FLØJL PÅ AEM BOOKING
Tel.: 70 201 202, Mail: annetta@annetta.dk

Det er sol, det er sommer, det er ferie i sommerlandet, men det er også vekslende skydække og udsigt til regn. Det er bankende hjerter, men også vanvid der lurer. Sådan lyder budskabet fra folk-popkvintetten FLØJL, om deres single “SOMMER” og EP “Senere i sommerhus” fra 2018.

Fløjl, der i 2017 udgav albummet ‘1981’, hvorfra singlerne ‘1981’ og ‘Annas rum’ huserede på både P4 og P5. Da de i 2018 udgav singlen “SOMMER”, blev den hurtigt P5’s mest spillede sang.

Teksterne på EP kredser alle om emnet sommer og hvad deraf følger af udvikling, afvikling og nye begyndelser. Om alt det, der synes lyst og endeløst omkring midsommer, men sidenhen blegner og dør med efterårets komme. Om mennesker i forhold, der skulle have været genstartet og genopfundet, men ender med at vende slukøret tilbage til byen. Og om alt, hvad der kan ske, når netop alt kan ske.

Bandet består af
Peter Hegård (Vokal, guitar, tekst & musik)
Klaus Møller (Guitar & mundharpe)
Ole Jeppesen (Trommer, kor, percussion)
Ronny Gregersen (bas & kor)
Mikkel Sørensen (keyboards)

Udgivelser
Lejlighedssange (2005)
Søndag på Amager (2008)
Opgangstid (2015)
1981 (2017)
Sommer (2018)
Senere i sommerhus (2018)

Pressebilleder til Download
Pressebillede 1
Pressebillede 2
Pressebillede 3

Oplev Fløjl live
Forvent en aften med store, poetiske fortællinger om de bittesmå, men særdeles vigtige ting i livet – og forvent at gå fløjtende, måske endda syngende hjemad eller videre ud i (sommer)natten. Sange, som live bliver præsenteret med lige dele lune og professionalisme af kvintetten, som tæller musikere med erfaring fra bands som Juncker, Sterling, Maya Albana og Elevatorfører.