Københavnske Fuld Effekt kan nok bedst beskrives som et medrivende funky miks af soul, funk og hiphop. Inspirationen er fra hiphoppens såvel som funkens guldalder, og med dansksprogede tekster samt et tidsløst popøre inviterer Fuld Effekt altid på gode tider.

De er blevet kaldt Københavns mest funky act, og med deres iørefaldende tilgang til traditionel hiphop er den dansksprogede kvartet parat til at bryde igennem lydmuren. Og hele Danmark skal med på turen!

Live slynges der rim til højre og venstre alt imens et iørefaldende omkvæd og den barbrystede Beefsupremes guitarkrumspring forenes, og bliver et helligt løfte om den store fest.

HVEM ER DE FUNKY FYRE
Fuld Effekt udgav i 2015 deres debut “EP Indfanger Funk” og afholdte release koncert i fantastiske Dome of Visions. Bandet har opnået en stor liveerfaring gennem et utal af koncerter bl.a. på Rust, i HusetKBH, til Distortion Festival og som support for Marvelous Mosell på vintertouren 2018. Dette har medbragt en stor opmærksomhed omkring bandet. DR’s Karrierekanonen har endda sammenlignet dem med Marvelous Mosell og anbefalet flere sange bl.a. Røgringe, Kærestekedelig, Vandtæt samt den nyeste single Din fødselsdag, hvilket har betydet tusinder af afspilninger på Spotify. Medierne har ligeledes fået øje på Fuld Effekt og bandet har været omtalt i Gaffa, Metro Express og Bands of Tomorrow, hvor sidstnævnte foretog et interview til magasinets “Ugens Fokus” feature.

Fuld Effekt spillede fast support for Marvelous Mosell på hans vinterturné 2018.

Senest har bandet udgivet singlen “Din fødselsdag” og er igen i studiet hvor de brygger på ny musik i 2019.

KLIK HER FOR AT SE MUSIKVIDEOEN TIL KÆRESTEKEDELIG!                   ELLER LYT TIL DEM HER PÅ SPOTIFY

Bandet
Fuld Effekt blev dannet tilbage i 2012 og består af;
ZacDaddy (rap)
SpytClaus (rap)
Beef Supreme (guitar/rap)
Speakr (producer/DJ)