De er blevet kaldt Københavns mest funky act, og med deres iørefaldende tilgang

til traditionel hiphop er den dansksprogede kvartet parate til at bryde igennem

lydmuren. Og hele Danmark skal med på turen!

Københavnske Fuld Effekt kan nok bedst beskrives som et medrivende funky miks af soul, funk og hiphop. Inspirationen er fra hiphoppens såvel som funkens guldalder, og med dansksprogede tekster samt et tidsløst popøre inviterer Fuld Effekt altid på gode tider.

Live slynges der rim til højre og venstre, alt imens et iørefaldende omkvæd og den barbrystede Beefsupremes guitarkrumspring forenes, og bliver et helligt løfte om den store fest.

Hvem er de funky fyre ?
Fuld Effekt udgav i 2015 deres debut EP Indfanger Funk, og afholdte release koncert i fantastiske Dome of Visions. Før og sidenhen har bandet opnået en en stor liveerfaring gennem et utal af koncerter, bl.a. på Rust, i HusetKBH og til Distorion Festival. Der er derfor også stor opmærksomhed om Fuld Effekt. DR’s Karrierekanonen har sammenlignet med Marvolous Mosell, og anbefalet sange som: Røgringe, Indfanger Funk, Please Dig, samt den seneste single Vandtæt, hvilket har betydet tusinder af afspilninger på Spotify. Bandet har været omtalt i Gaffa, Metro Express og Bands of Tomorrow, hvor sidstnævnte foretog et interview tilmagasinets “Ugens Fokus” feature.

Det nyeste af det nye

Fuld Effekt har senest udgivet den ’80 groovy single “Vandtæt”, hvor musikvideoen blev præsenteret på Gaffa og Bands of Tomorrow. Singlen varsler en ny EP til foråret, hvor det nye materiale vil kunne opleves til flere danske koncerter.

Fuld Effekt blev dannet i 2012, og består af

sanger/rapper ZacDaddy; rapper/producer

SpytKlavs; guitarist/rapper

Beefsupreme producer/DJ Speakr. B

Fuld har den 8. december 2016 udgivet deres album Hommes Fatales. Dette er blevet gjort muligt vha. af støtte fra Kodas Kulturelle midler.