Theo X en GLAM POP gentleman.
Multikunstneren fra København Theo X skaber beskidt og hjertefølt popmusik med en blanding af grynede og organiske lyde, som resulterer i nyskabende, catchy popcollager.

Udover at skrive alle sine sange med nogle af Københavns bedste producere, så skriver og instruerer Theo X også sine egne musikvideoer og laver sin egne pladecovers.

Theo X er en ’selfmade’ musiker og kunster, der gør præcis hvad han har lyst til, hvilket har resulteret i at han har skabt en helt original upoleret poplyd. Hans GLAM POP-lyd centrerer sig omkring jordbundne historier og unikke perspektiver på livet sammensat i snavsede og inderlige pop-produktioner.

Den første single J U N K I E L O V E R fokuserer på de lette midler til at bekæmpe den ungdommelige ensomhed. Nummeret udstråler hjertesorger og lediggang i en neofuturistisk GLAM POP funk sound.
Junkie Lover hvem? Er det os alle sammen i vores kombinerede bevidsthed af at være vigtige, nyskabende og aldrig bange for at afgrænse os selv – resulterende i en fragmenteret anonym ungdom? Eller er det dit livs kærlighed, der har efterladt dig smadret, til at samle stumperne op fra gulvet?

Theo X Live

I April spillede Theo X til Danish Rainbow Awards AXGIL, hvor Kronprinsesse Mary deltog. Det var en succes og Theo X blev derefter ringet op af hendes kongelige højheds folk og bedt om at komme og optræde til Kronprinsens private 50 års fødselsdag som en overraskelse.
Senere har Copenhagen Pride haft æren af Theo X på scenen. Man kan altså mildt sige at stjerneskuddet har haft medvind på livescenen i 2018.

Ønsker du at vide mere om priser på Theo X til dit arrangement er du velkommen til at ringe på telefon 70 201 202 eller udfyld booking formularen her.