Nyt album fra Maria Montell

Sangerinden Maria Montell, der fik sit store kommercielle gennembrud i 1996 med sangen om provinspigen der sang didadi-didadi, udkommer den 23. marts med sit 8. soloalbum SOY MARIA.

Det nye album markerer på mange måder et musikalsk vendepunkt for sangerinden, da hun vender tilbage til sine musikalske rødder fra Svært at være gudinde albummet, tilført en funky, klangfyldt og levende, bredt instrumenteret sound, … der får tankerne hen på kunstnere som Phil Spector, Sonny & Cher, Doris Day og amerikanske tv-serier fra 70’erne.

På SOY MARIA har hun allieret sig med sine københavnske musikvenner og kreative kræfter, producer og mulitmusiker Carsten Skov og guitaristen Hannibal Gustafsson, der også udgør det faste sangskriverteam.

”Titelnummeret SOY MARIA (Jeg er Maria) opstod på en bandtur til Spanien, hvor vi blev inviteret med til en jam med et lokalt mamboband og så var jeg solgt. Glæden, festen og hjerteligheden i mamboen har altid ramt mig, og det har været med til at påvirke tilblivelsen af albummet.
Sange fyldt med netop de ingredienser. Jeg er sikker på, at det vil smitte af på dem, der

hører sangene.”

SOY MARIA indeholder 7 nye og originale sange, en genindsspilning af sangen Hard Candy skrevet sammen med Billy Steinberg og Rick Nowels og en spansk version af titelnummeret.

Albummet kan også fås som vinyl.

LIVEKONCERTER I 2018

Maria Montell fortæller her om sine kommende livekoncerter:
“…Hannibal Gustafsson(Guitarist)og Bastian Sjelberg(Basist) er livs- lange bekendtskaber og Carsten Skov (Vibrafonist, multimusiker og producer på SOY MARIA) har tilført mit album kant og vidunderlige arrangementer. Henrik Holst Hansen(trommeslager) er et nyt bekendtskab, men han er ud af jazzen og det giver en stjerne i min bog. Han er Benjamin i vores band og spiller en FUNKY tromme. Vi spiller mine gamle hits og sange + nogle af de fede nye sange på SOY MARIA..Sange om kærligheden og livet som det er for de fleste Ses vi !?”.
Fra repertoireret:
Jeg er her for dig (JEG ER HER FOR DIG)
Sådan går det hvergang (JEG ER HER FOR DIG)
Det med ord (JEG ER HER FOR DIG)
Svært at være gudinde (SVÆRT AT VÆRE GUDINDE)
Imens hun bare sang di da di (SVÆRT AT VÆRE GUDINDE)
Vend dig om (SVÆRT AT VÆRE GUDINDE)
Hej min søndag (SVÆRT AT VÆRE GUDINDE)
Kys mig op til himlen (SE)
Bedste af det hele (SE)
Elsk mens du elsker (SE)
Forhold til alt (NU)
En ny dag (SOY MARIA)
Hjertet starter (SOY MARIA)
Godmorgen lille sol(SOY MARIA)
Pludselig står du der(SOY MARIA)
Soy Maria(SOY MARIA)
Hard Candy(SOY MARIA/THINK POSITIV)
Og nogle overraskelser……..