Søs Fenger bookes hos AEM booking på tel. 70 201 202

Søs Fenger – kendt og elsket af de fleste danskere, gennem flere generationer.

Søs Fenger er for tiden høj aktuel med det nye dansksprogede album “Gnister” som er lavet i samarbejde med Nordstrøm, sammen kalder de sig Fenger//Nordstrøm. Albummet er blevet taget flot imod, hvilket har udmøntet sig i at førstesinglen var den fjerde mest spillede på P4, Danmarks største radio station, samt flere TV optrædener på både God Morgen Danmark, Go’ Aften Danmark, Aftenshowet og det store indsamlingsshow Knæk Cancer.

Søs Fenger startede for alvor sin karriere som popidol i News og har siden som solist bevæget sig sikkert rundt i mange genrer – pop, rock, jazz, viser, disco – og det både på dansk, svensk og engelsk. På én gang har Søs Fenger, således på forunderlig vis, formået at forvalte både sine musikalske interesser og sit store talent – og holdt fast i den svære kunst, at have sig selv og publikum med hele vejen.

At hun forstår at forene sødme og styrke er samtidig måske forklaringen på, hvorfor Søs Fenger er blevet rollemodel i flere generationer. Til koncerterne samler Søs et bredt publikum af hele familier til samme event; døtre, brødre, mødre, fædre, de unge teenagere, bedstemødre, svigerforældre, kærester, ægtepar som vil høre ”deres” sange – alle som kender og elsker Søs som performer og for hendes sange.

Oplev Søs Fenger live i 2016.

En uforglemmelig aften i selskab med Søs Fenger og hendes stjerneband. Hør sangene fra Søs hitkatalog som f.eks., ”Holder Øje Med Dig”, ”Inderst Inde”, ”Sidste Time”, ”Hvor end jeg går hen”, nogle af de nye, som radioørehængerne ”Kun Et Liv” og ”Er Det Så Forbi”(bla. fra Toppen af poppen). News hits som ”Du Er” og ”Jeg Elsker dig” er også med på repertoiret. Søs har herudover udvalgt en række ynglings sange.

Glæd dig til en koncert, hvor Søs, i tæt kontakt med publikum, personligt og ærligt øser ud af sine mange oplevelser fra et begivenhedsrigt liv som sangerinde, kvinde og store sociale engagement – om sin store passion; musikken og de virkelige historier bag de mange, gode sange!

 

Band: Bjørn Jønsson, trommer, Fredrik Damsgaard, bas, Jonas Krag, guitar, Steen Rasmussen, tangenter (forbehold f. ændringer)

http://www.youtube.com/watch?v=aud8IIVBQxo&feature=plcp