TORSDAGS ØVEREN GENOPSTÅR, FORDI VI IKKE KAN LADE VÆRE

TORSDAGS ØVEREN opstod i 2012 hvor vennerne Claes Antonsen (kapelmesteren) Annetta Elmo (impresarioen) & Anders Buhl (restauratøren), ville nyde torsdagen sammen.

Torsdag er dagen hvor The Antonelli Orchestra øver til fredagens “VILD MED DANS” program. Så hvorfor ikke øve med gæster, mærke deres reaktion og nyde noget dejlig mad sammen. TORSDAGS ØVEREN er blevet noget vi slet ikke kan lade være med at lave sammen med alle vores venner, bekendte og andre livsnydere. Derfor genopstår fænomenet TORSDAGS ØVEREN.
Vi har ikke længere noget fast tilholdssted, men har dog fundet et lokale hvor vi kan lave de første tre dinnerkoncerter. Det har ikke været let og vi har ledt og ledt….. Pludselig er den der: BALSALEN PÅ TRAVBANEN, der hvor Claes holdt hans 50 år fødselsdag og hvor Anders lavede dejlig fest med vin og dans. Et lokale der er fyldt, med for os, gode minder – det er der vi gør det første gang den 12. marts biletter købes på www.billetnet.dk – søg TORSDAGS ØVEREN el. på www.tisvildebiobistro.dk – se under kunst & kultur.