Book Søren Malling som konferencier

Søren Malling har spillet et hav af roller i teater, film, TV serier, reklame og komik (senest med Kirsten Lehfeldt). Han er nok mest kendt som vicekriminalkommissær Jan Meyer i DR’s TV-serie FORBRYDELSEN, hvilket hidtil har været hans største rolle.

Men også hans rolle som Torben Friis i DR’s tv-serie BORGEN har sat sig fast på nethinden. Endelig vil mange måske huske ham som Karsten Kørelærer i Polle Fiction.

Søren Malling har dog også andre talenter, idet han var en af de tre værter på Nova Morgen radio holdet på Nova FM sammen med Dennis Ravn og Vicky Berlin.

Søren Malling udstråler, rå autoritet både på scenen, lærredet og privat. Han kan være flabet, fange øjeblikket og er rap i replikken. Tillæg hertil et usædvanligt humoristisk talent og overskud, han som en god konferencier kan øse ud af til dit næste arrangement.

Vi er stolte over at kunne præsentere SØREN MALLING, som et stærkt, nyt bud, på en konferencer, der kan lede dit arrangement på en underholdende og professionel måde eller som et underholdende indslag undervejs.

Kontakt AEM Artist Management & Koncertbooking TEL: 70 201 202 for et uforpligtende tilbud.