AEM ønsker kapelmester Claes Antonsen stort tillykke med de 50 år

Annetta Elmo Management ønsker kapelmester Claes Antonsen stort tillykke med de 50 år 

De leger med klassikerne. De kaster sig over opgaver, ingen andre tør. Energi, opfindsomhed og mod har gjort The Antonelli Orchestra til folkeeje.
Over én million danskere hører dem uge efter uge, når de styrer ballet i TV2’s seersucces Vild Med Dans og som stjernernes ynglingsorkester i TV2´s Toppen af Poppen. Med deres varme og svingende versioner af alt fra klassiske stykker til moderne pophits har The Antonelli Orchestra som intet andet orkester tiltvunget sig en central plads i de shows, de medvirker i.
I dag har The Antonelli Orchestra fjernet opfattelsen, at et underholdningsorkester blot er en musikkværn – blandt andet har BBC kåret danskerne som det bedste blandt alle verdens Vild Med Dans-orkestre. For det kan både høres og ses, at The Antonelli Orchestra har overskuddet til at tolke og lege med numrene.
– Hvis det ikke er fedt, gør vi det fedt. Nogle gange sidder jeg under showet og tænker: Jeg håber sgu, komponisterne hører den hér version, for den er fandeme bedre, griner kapelmester Claes Antonsen
Den fandenivoldskhed gennemsyrer hele showet. Ofte improviserer eller kaster de sig frygtløst ud i genrer, de ikke har nogen som helst erfaringer med. Det kræver et særligt sammenhold som også gør bandet helt specielt live.

Der er altid latter, og kommer folk og er i dårligt humør, vender vi det til grin, siger Claes Antonsen. Book bandet der byder på menneskelighed, kommer med kærlighed og sætter festen igang. Der er store og små opsætninger fra Originalholdet med egne sangere eller udvidet version af bandet m. blæsere og/eller krydret med ynglings stjerner.

THE ANTONELLI ORCHESTRA EKSKLUSIVT HOS ANNETTA ELMO MANAGEMENT
Kontakt: Annetta Elmo Management
TELEFON: 70 201 202
MAIL: annetta@annetta.dk