Albumaktuel ‘Amoeba’ i 2020

BOOK AyOwA PÅ AEM BOOKING
Tel.: 70 201 202, Mail: annetta@annetta.dk

AEM Booking er officiel booking på AyOwA.

Ny musik på vej og eksklusiv efterårsturné i 2020
Til September udgiver AyOwA deres album Amoeba som er første udgivelse på engelsk fra den elektroniske popduo. Det skal selvfølgelig fejres med en helt eksklusiv turné, hvor de til september tager ud og spiller i de største byer i Danmark. Hvis du vil sikre dig en plads på turplanen så skynd dig at ring på 70 201 202.

Med modular synths, gamle båndmaskiner og sfærisk vokal skaber den nye danske duo AyOwA deres nordiske, mørke og stemningsfulde elektroniske sange. Duoen består af sangerinden og sangskriveren Hannah Schneider, og produceren og pianisten Nicolai Kornerup.

Musikken er dansksproget, og med en universel og drømmende tilgang kombinerer AyOwA støjpop med elektronik og melodier med improvisation, i et stemningsfuldt og legende mix. Sammen med duoens tredje hjul – trommeslageren Anders Meinhardt – skaber AyOwA et energisk og fængslende live show. I 2017 havde AyOwA travlt med bl. a. Spot og Roskilde Festival, åbningen af Marina Abramowich udstillingen på Louisiana og omfattende koncertvirksomhed på mange af landets spillesteder.

I starten af 2018 udgav duoen deres plade på Music For Dreams/The Orchard. Med den elektroniske tilgang i fokus, men med flere akustiske elementer udforsker bandet nye sider af deres musik. AyOwA er blevet spillet på bl. a. BBC 1, BBC6, Radio X og Apple Music Beats 1, samt P3 og P6 i Danmark. (på P6 med over 1000 afspilninger ) De blev også valgt som en af “5 to Watch” i 2017 af nordiske blog og showcase JA JA JA. AyOwA er blevet featured i Wonderland Magazine, Line of Best Fit, The Clash, Noisey, Vice, The Independent(UK) og Huffington Post (US), og markerer det sjældne tilfælde af et dansksproget band med airplay og interesse i udlandet.

Det er danseglæde, længsel og mystik på samme tid. Mellem forbillederne Aphex Twin, Michael Simpson og Underworld, ulmer AyOwA i det begyndende tusmørke.

Den danske duo har allerede fået rosende ord fra kritikerne!

Gaffa: “Ny dansk duo svæver let og ubesværet” (Eremit, EP 2017 )

Bands of Tomorrow: “Talentet var højt og spilleglæden stor, da danske AyOwA spillede søndag eftermiddag” 4/ 5 stjerner (Roskilde Festival 2017 )

Wonderland Magazine/UK: “Undoubtedly destined for greatness, get listening to this exciting band now, you won’t regret it.”

The Independent/UK: “Intriguing Danish duo AyOwA are new to the electronic scene but it seems that they’ll make their mark soon enough”

The Clash Magazine/UK: “Skittering digital ambiance, AyOwA have a painterly touch that means while their music is slowmoving it’s also entirely gripping.”

Huffington Post/US: “Danish never sounded so sexy! “

Anmelderne tager godt imod den nyeste EP ‘Farvel’
Bladet GAFFA skriver om EP’en “Charme og dybde hos den elektroniske duo” og giver udgivelsen 4 stjerner. 
Ydermere skriver de “Der er en charme over Hannah Schneider og Nicolai Kornerup finurligt spillede elektroniske sange, der ikke er bange for at lyde lidt altmodisch i lydanslaget.
Duoen følger op på den lovende debut Eremit fra sidste år, og det er kun gået fremad på den musikalske front, hvor AyOwAs sange har fundet deres egen form. Det udføres næsten til perfektion i den underspillede og sfæriske ”Giv mig lov”, der på en gang er langsommeligt fodslæbende i beatet og har sit helt naturlige flow. På den måde er duoens melodier særegne, fordi de stopper og dvæler ved detaljen, men aldrig glemmer at bevæge sig fremad.
Og der er ligefrem et opbyggeligt melodibeat, som kommer op i fulde omdrejninger på ”Alt det du ku”. Og ellers lægger duoen gerne en tung basgang i de rumsterende melodier, så sangene holder fast i det fysiske.
Men det er alligevel Hannah Schneiders overbevisende vokal, der sætter tonen på Farvel. Den er dragende og indbydende og hele tiden et skridt fra livet, og så er det ganske forfriskende med danske sangtekster i denne musikalske kontekst.”

Anmeldt af Jan Opstrup Poulsen, GAFFA.

Tjek AyOwA’s musikvideoer ud:
Sommer
Fri
Newcross – Live