Klubien & Co. spiller Danseorkestret

BOOK KLUBIEN PÅ AEM BOOKING – AEM BOOKING OFFICIEL BOOKING PÅ KLUBIEN
Tel.: 70 201 202, Mail: annetta@annetta.dk

Liveturné 2020
Oplev Jørgen Klubien spille alle de største hits sammen med sit fantastiske band. Klubien er netop hjemvendt fra USA og er i topform. Til koncerten kan du opleve de store hits fra Klubiens tid med Danseorksetret som “Kom tilbage nu” og “Regndans”. Samtidig kan du nyde godt af hans lækre spritnye musik. Det bliver en aften med masser af nostalgi, dans og livsglæde du kan leve længe på. Til foråret kan du opleve dette fantastiske hold live:

Jørgen Klubien, sang

Zac Williams, bas, vokal, mundharpe + div instrumenter

Hannibal Gustafsson, guitar

Phong Lê, keyboard

Jon Grundtvig, drums

Zac Williams Den 23-årige Zacharias Celinder er aktuel med sin 2. EP “ZacMan Music Pt. 2”. Derudover er han kendt for sit tidligere virke som bassist for Julias Moon og har optrådt som guitarist med Burhan G og Cisilia.  Han kaster nyt lys over funk’en, da han blander den med elementer af tunge r’n’b grooves og stærke harmonier. Et nyt stort ungt talent på vej!

Phong Lê

Hannibal Gustafsson er en erfaren, funky og habil dansk kapelmester og guitarist som til daglig spiller med navne som Barbara Moleko, Wafande, Thomas Helmig,  Ida Corr, Danseorkestret og Erik Gadd (Sverige).

Jon Grundvig er en danmarks dygtigste trommeslagere og har blandt andre spillet med Hanne Boel, Ida Corr og Susanne Palsbøl.

Presse: PRESSE HER

Video: VIDEO HER

Til de store scener SOMMERKONCERTER/FESTIVALER/EFTERÅR/VINTER mander vi op med blæsere, perkussion og hele baduljen:

Book Klubien & Co. spiller DANSEORKESTRET (DeLuxe)
Jørgen Klubien (Lead Vocal)
Hannibal Gustafsson (Guitar)
Anders Steen Hansen (Keys, kor)
Jon Grundtvig (Kedler)
Lars Danielsson (Bass)
Rikke Bjerre (Percussion, kor)
Peter Marrot (Trompet)
Lars Hartvig (Sax)

Disney-tegneren og forsanger i Danseorkestret Jørgen Klubien er single- og liveaktuel.

Jørgen Klubien kan i år fejre 50 år i musikbranchen. Som 11-årig startede han med at spille trommer i børneorkestret Babybandet. Det var i 1969. Nu skriver vi i 2019 og Klubien er aktuel med to singler fra et nyt solo-debutalbum, FAMILY (vol. 1 & 2), der udkom d. 23. august, her på AEM Records og Basic Records.

Det kommende album består af splinternye sange, gamle uudgivne Danseorkestrernumre, samt ny indspilninger af hans største hits samt de klassiske soul- og popsange der gennem tiden har haft størst betydning for Jørgen Klubien.

Sangene er derfor både på dansk og engelsk ligesom på denne første dobbeltsingle der havde release 23. august.
Den aktuelle singleudsendelse består af numrene ‘It Hurts’ & ‘Jeg må Ha’ Dig’. To forskellige sange; en duet-ballade med og et uptempo nummer, begge med Klubiens umiskendelige soulfulde fingeraftryk.

Den energiske og ørehængende ‘Jeg Må Ha’ Dig’ er et hidtil uudgivet Danseorkester nummer fra bandets arkiver. Et nummer som sender tankerne i retning af, og kipper med cowboyhatten, til et af orkestrets største hits; ”Kom Tilbage Nu”.

‘It Hurts’ er en iørefaldende duet med den engelske sangerinde Grace Tither fra Manchester som Klubien også tidligere sang duetten ”Do It Quiet” med fra soloalbummet ”Soul Cowboy” (2014). Deres stemmer klæder hinanden utrolig godt på det radiovenlige nummer, hvor tekstens omdrejningspunkt er det tabte kærlighedsforhold.

At der skulle gå så mange år før Klubien solodebuterede skyldes blandt andet den lange og succesfuld karriere som tegner for Disney og Pixar. Californien, den solrige amerikanske stat har været en uudtømmelig kilde til inspiration med sin kulørte sammensætning af skæbner og steder. Derfor giver det også god mening for Klubien at veksle mellem at synge på dansk og engelsk på den aktuelle dobbeltsingle og det kommende dobbeltalbum.
Solodebuten har været første skridt for Klubien mod en karriere, hvor han kan navigere hundrede procent efter sine egne ønsker. Musikalsk ekkoer ’Soul Cowboy’ af Motown-kataloget, som Klubien har dyrket siden sine københavnske drengeår. Men også nyere kunstnere som D’Angelo, The Roots og John Mayer har været pejlemærker. Albummet ‘Soul Cowboy’ er udgivet på Mermaid Records.

“Det er ret naturligt for mig at synge på både dansk og på engelsk, da jeg hele mit liv har brugt begge sprog til daglig” siger Jørgen Klubien.

De to første numre fra dobbeltalbummet Klubien ‘FAMILY Vol. 1 & 2’ demonstrerer atter Jørgen Klubiens aldrig svigtende evne til at skrive fængende sange. Klubiens stemme anno 2019 oser om muligt af endnu mere sjælfuldhed. Man kan godt sige at Kong Klubien, Danmarks ukronede soulkonge, hermed sætter sig på tronen igen.

Klubien er stemmen bag nogle af Danmarks mest elskede hits som ‘Kom tilbage nu’ & ‘Regndans’. Udover at være kendt for sit arbejde som sanger og komponist i Danseorkestret er han desuden kendt for sit arbejde med Elmer band, som har udgivet et album og to grand prix singler, og ikke mindst for sit livslange arbejde i amerikansk tegnefilm, som både tegner og manuskriptforfatter på bl.a. Pixars ‘Biler’ og ‘Toystory 2’, Disneys ‘Løvernes konge’ og ‘Den lille havfrue’, samt Tim Burtons ‘The Nightmare Before Christmas’ og ‘Frankenweenie’.

I 2014 tog han springet og udgav sit første soloalbum ‘Soul Cowboy’ hvorfra nummeret ‘Who Knew’ var det første single udspil. En single der indkapsler Klubiens vision for albummet: At bruge sin livslange kærlighed til soulmusikken ved at synge soul på soulens modersmål, med historier fra L.A hvor han har boet og levet i over 30 år.

– ’Who Knew’ er en af de mest traditionelle soulsange, jeg har lavet. Den kredser om den her person, du engang har krydset veje med, og som bliver ved med at hænge i din erindring. Men kan også fortælle den klassiske historie om, at først når man har mistet hinanden, indser man, hvor meget man i virkeligheden betød for hinanden, siger Jørgen Klubien.

Musikvideoen til ”Who Knew” er instrueret af Michael Spooner, som har filmet nummerets smukke billedside i Los Angeles.  ”Who Knew” kan ses og høres på linket nedenfor

SE VIDEOEN HER      SJOVT INTERVIEW HER

Oplev Jørgen Klubien live

Sikre dig årets hotteste soulkoncert med masser af Danseorkestret hits i 2020 med Jørgen Klubien og nogle af de bedste musikere i Danmark. Glæd jer til en koncert, hvor Klubien vil dele ud af sin kærlighed til soulmusikken og fortælle om sin lange musikalske karriere samt sin succesfulde tegnefilmskarriere for Disney og Pixar.