Book Martin Brygmann og Ole Kibsgaard på AEM Booking TEL: 70 201 202 mail@aembooking.dk 

Martin Brygmann, Ole Kibsgaard

Det slår gnister når Martin Brygmann og Ole Kibsgaard indtager scenen! Sammen er de en utrolig morsom og meget musikalsk duo, der går lige i hjertet på børn og voksne, med masser af humor og medmenneskelig varme

Det er koncert og show på højt plan, hvor vi skal møde mange af Martin Brygmanns morsomme figurer og høre Oles fænomenale guitarspil, samt en masse kendte sange.

I 2020 er er det 30 år siden Martin Brygmann første gang fik udgivet sine sange. Det er siden blevet til et væld af sange bl. a til spillefilmen En Kort En lang, de 2 julekalendere Jesus & Josefine og Jul i Valhal, musicals bl.a. 2020 forestillingen ”Fyrtøjet”, højskole sangbogen, solister så forskellige som Lisa Nielsson, Birthe Kjær, Alberte og Bent Fabricius, og ikke mindst til Lex & Klatten og Det brune punktum.

Senest har Martin Brygmann udgivet sit eget album projekt Bates Delight og turneret med Danmarks Underholdningsorkester. Sangene på det meget personlige album handler om livets udfordringer og glæder, men mest af alt om kærligheden.

Nu snart 400 sange senere kan man med rette sige, at Martin Brygmann har været med til at skabe soundtracket til generationer af musik glade danskere.

Martin Brygmann og Ole Kibsgaard står på scenen, er der masser af humor, musikalitet og medmenneskelig varme.

Martin Brygmann er komponist, skuespiller og har en fortid som trommeslager. Som komponist og sangskriver har han i 30 år skrevet musik til solister, film, tv og teater og ofte på tværs af de kunstneriske genrer. Martin Brygmann er blevet udnævnt af KODA til den mest spillede danske kunstner på radio i 15 år med sangen “Vent på mig” og at hans musik er blevet folkeeje var tydeligt, da han i 2006 fik 3 af sine melodier med i den nye højskolesangbog bl.a. “En kort en lang”.

Seneste kompositioner som skabte offentlig opmærksomhed var 8 nye sange til musicalen ”En kort, En lang” på Ålborg teater. Forestillingen vandt en Reumert for Årets Musikteater/show 2014 og blev siden opført på Nørrebro Teater i 2015.

I 2015 modtog Martin Brygmann DJBFA’s komponistpris og han har gennem årene vundet 4 danske Grammy’er bl.a. Årets Danske Hit og Årets Danske Radio Hit for sine kompositioner til Lex&Klatten og Det Brune Punktum.

Martin Brygmann har som skuespiller givet rollen som ”Far” i Far til fire filmene en helt ny vinkel og har derudover lagt stemme til bl.a. den elskede snemand, Olaf, fra Frostfilmene.

Martin Brygmann vandt TV-prisen som bedste TV vært i underholdning i 2019 i TV2 Charlie’s program serie ”En trekant en sang” hvor han sammen med forskellige solister hylder Danmark´s bedste sangskrivere. Senest har han været vært ved det danske Melodi Grand Prix og på programmet Danmark Griner på DR.


Ole Kibsgaard
Musiker, komponist, producer og TV-vært.

Ole er musiksproglig student fra Sankt Annæ gymnasium og uddannet på Rytmisk Musikkonservatorium i København1991. Han har siden arbejdet med stort set alle de største danske grupper og solister. (Kaya, Brødrene Olsen, Sissel Kyrkebø, Lars Muhl, Aqua, MLTR, Det brune punktum, Søren Sko, Søs Fenger, Lis Sørensen, Alberte, Nabiha, Chris Minh Doky, Shubidua, Stig Kreutzfeldt, Rasmus Bjerg i John Mogensen universet, Dana la Croix, mm)

Ole Kibsgaard har i sin egenskab af studiemusiker medvirket på mere end 300 LP’er/Cd’er, samt udgivet egen musik. (I’ll be around, Drengen der dagdrømte) Ole har bla produceret for Sound of Seduction, Kaya Bruel og Martin Brygmann.

Han fungerer desuden som arrangør og kapelmester i flere sammenhænge, bla i Det Kgl. Teater, Operaen, og DR’s koncertsal, samt for Danmarks Underholdningsorkester

Ole Kibsgaard har lavet børne-tv gennem 13 år på DR1 (Kaj og Andrea),

Ole har, i egenskab af vært og kapelmester gennem de sidste 10 år lavet en masse musikprogrammer for TV 2, TV Charlie og DR. (Ekstranummer, 10 jeg kan li’, Syng og Gæt, Mit Sommer Liv, Med på noderne). Siden 2020 har han sammen med Kaya Brüel været vært på programmet Morgensang på DR.

Ole arbejder ofte for, og med børn og unge, bla med Nødhjælpsorkesteret, der spiller på flygtningecentre og i asylcentre. Derudover er han bla tilknyttet et projekt hvor han spiller for langtidssyge børn og unge en gang om ugen på Rigshospitalet sammen med violinist Lisbeth Sagen.

BOOK Martin Brygmann og Ole Kibsgaard AEM Booking TEL 70 201 202 mail@aembooking.dk