BOOK NILS HENRIKSEN PÅ AEM BOOKING
Tel.: 70 201 202, Mail: annetta@annetta.dk

Nils Henriksen har arbejdet på den danske musikscene som guitarist/producer for en lang række navne, bl.a. Sebastian, Kim Larsen, C.V. Jørgensen, Michael Falch m.fl.

Nyeste projekt ”Soundtracks” tager udgangspunkt i filmtemaer fra film som Twin Peaks, Rosemarys Baby, Blues Brothers, Limelight, Top Gun, James Bond m.fl.

Nils Henriksen fortæller om projektet: 

”Det har været et spændende univers at dykke ned i. Vi har arbejdet med arrangementerne og produceret backing tracks i mit studie, som vi bruger som udgangspunkt for vores live performance – en spændende proces som er muliggjort af den teknik man har i dag – moderne tider.

Kristine Holmquist og Mads Heide har virkelig været et  ”dream team” at arbejde med, og de har begge bidraget til at projektet kunne lykkes.

Som sagt – moderne tider – håber at publikum også får billeder frem på nethinden ved genhør med de mange fantastiske kompositioner.”

 

Lyt til Nils Henriksens interview med Milas Storm her:

https://youtu.be/2ur4ne8QEm0

Lyt til Nils Henriksens interview med Thomas Vilhelm:

https://soundcloud.com/thomas-vilhelm/hos-vilhelm-nils-henriksen?utm_source=clipboard&utm_campaign=wtshare&utm_medium=widget&utm_content=https%253A%252F%252Fsoundcloud.com%252Fthomas-vilhelm%252Fhos-vilhelm-nils-henriksen

Lyt til Nils Henriksens musik:

Wicked game: https://youtu.be/vdRFclv1jLQ

Falling: https://youtu.be/zXeUBnETfhE

Blue velvet: https://youtu.be/jymNrB3fEvA

License to kill: https://youtu.be/jVT6brnEDCE

AEM Booking er officiel booking på Nils Henriksen.