Annetta Elmo - AEM - BOOKING - MANAGEMENT - RECORDS

AEM BOOKING

Skovvej 3A-C

2930 Klampenborg

TEL: +45 70 201 202

Mob: +45 20 731 055

Mail: mail@aembooking.dk

Annetta Elmo

Annetta Elmo har en imponerende erfaring fra både den danske og internationale musikverden og har arbejdet I branchen siden 1980.

Annetta Elmo har tidligere fungeret som Head of Promotion hos BMG Ariola og blev som en af landets yngste udnævnt som pressechef hos Genlyd Grammofon og Medley Records. Gennem sin lange karriere har hun arbejdet tæt sammen med adskillige store musiknavne og er kendt og respekteret for dette af alle parter.

Annetta har bl.a. taget sig af promotion af musiknavne som U2, Whitney Houston, Take That, Guns’n Roses, Søs Fenger, Lisa Nilsson, Kim Larsen, Gnags,  Shubidua, Erann DD og Thomas Helmig for blot at nævne nogle få på den imponerende liste af solister og bands, hvor Annetta har haft ansvaret for vejen frem og succes i medierne.

Det var også derfor nærliggende at Annetta blev kaldt ind fra den professionelle side af branchen da TV2‘s POPSTARS skulle bruge en dommer til deres direkte underholdnings programmer, hvor bl.a. Maria Lucia kom gennem nåleøjet, fik sit gennembrud og blev en flot vinder. Maria Lucia fik efterfølgende en imponerende og vedvarende karriere – een af de kvaliteter Annetta vægter højst hos de artister hun arbejder med; at sørge for at karrieren bliver passet godt på, udnyttet bedst muligt efter de kvaliteter de rummer og vigtigst af alt; at den skal holde i mange år frem.

AEM har eksisteret som management siden 1995. Vi tilbyder management for udvalgte artister, koncertbooking, programlægning for spillesteder, restauratører o.a. og har stor succes som arrangør ved private og firma events. Vi har et tæt samarbejde med alle dele I musikbranchen og kulturinstitutioner og er gode til at finde de rette samarbejder på tværs af branchen. Vi lægger også stor vægt på samarbejde med reklamebranchen og har markant succes med at udvikle partnerskaber mellem artister og virksomheder.