Book Erann DD  hos AEM Booking tel. 70 201 202

 

Navn: Erann David Drori
Født: 1967
Fødeby: København
Andet: Vandt ’Best new artist’ Danish Music Awards i 2001

ERANN DD udgav sit seneste album “Erann David Drori – Rockin’ My Life” i oktober 2016. Med en top tunet stemme som de færreste kan præstere, og i sit livs bedste form, har Erann fundet tilbage til sine rå soul rødder som i hans tid med Zapp Zapp og Drori-Hansen. Med nogle af Danmarks bedste musikere har Erann det seneste års tid indspillet et personligt soul album, med helt nye sange. Sproget er engelsk og sounden som de store, amerikanske forbilleder fra 50’er/60‘ernes kendte Motown æra. Samtidig fik Erann i 2012 samlet sine bedste sange på et Greatest Hits album, som udkom tidligere på året, der indeholder alt det bedste med Zapp Zapp, Drori-Hansen, hans soloalbums og hits som Still Believing, When you are around, Didn’t I tell you that I love you, You Better Believe, When you hold me og Hjertet ser. Alle kendte og elskede sange som selvfølgelig også vil kunne opleves live på Erann DD Soulexplosions Turen i 2016.

Oplev Erann DD & Funkbrotherssoulpantherblues – et funky band, som består af nogle af dedikerede soul musikere fra Thomas Helmig, Gnags, Toppen af Poppen orkesteret, Antonellis. Siden albumreleasen har der været rift om Erann DD. Ikke bare i medierne men også på spillestederne, der ivrigt har booket ham i forbindelse med hans 2016-turné. Anerkendelserne og omtalen har i medierne været mange. Det er blandt andet blevet til optrædener i Go’ Morgen Danmark på TV2 og i Monte Carlo på DR3, liveoptræden på Vi Ses Hos Clement, anmelderroser fra bl.a. Jyllands-Posten, GAFFA, Fyens Stiftstidende og Jydske Vestkysten. Herudover er det blevet til masser af airplay på DR P4 og på landets lokalradioer samt interview på bl.a. PopFM.

Vi elsker bare hans positive, følsomme og funky soul stil og hylder ham som en af de ypperste, mandlige sangere vi har herhjemme. Oplev de store hits, Erann’s soulfulde sange og smagsprøver på de helt nye babies live i 2016.

Se Erann DDs liveoptræden med 2. singlen “You Confuse Me” fra det nye album HER

Download pressebillede