Om AEM - AEM - BOOKING - MANAGEMENT - RECORDS

AEM

Skovvej 3

2930 Klampenborg

TEL: +45 70 201 202

Mob: +45 20 731 055

Mail: mail@aembooking.dk

Om AEM

AEM Booking, Management & Records har eksisteret i sin nuværende form siden 2008. FOR ARTISTERNE er vi et 365 serviserende bookingbureau, der planlægger hele dit år så du kan leve af musikken. Vi booker dine koncerter, laver din turne, add’er de gode lukkede firma/private jobs, sætter din produktion sammen og kradser pengene ind. Herefter kan du som ekstra service tilvælge at vi sørger for dine fakturas, lønninger, betaling af regninger & bogholderi. Vælger du os også som management laver vi en karriereplan, sammensætter i samarbejde med dig dine musikere, teknikere, musikudgivelser, vi udvikler dine PR materialer, techriders, tillægskontrakter og forhandler dine udgivelses, TV, skuespil, film, andre kontrakter, samt overordnet hele tiden søger udvidelse af din bizz i form af f.eks. sponsoraftaler, partnerships og produktudvikling af dit brand. Vi følger op på billetterne bliver solgt, dit reklamemateriale og SoMe fungerer optimalt. FOR SPILLESTEDERNE OG FESTIVALERNE fungerer vi som seriøs koncertbooking der svarer hurtigt tilbage, leverer det du skal bruge så du kan få solgt dine billetter og giver dig kyndig rådgivning til det rette navn. Og så har vi stor succes som arrangør for PRIVATE, EVENTBUREAUER, FIRMAER store som små. Alle følger vi nøje fra den første kontakt til dit arrangement er gennemført med succes. Vi har et tæt samarbejde med hele musikbranchen og kulturinstitutionerne og er gode til at finde de rette samarbejder på tværs af branchen. Det vil sige finder du ikke den artist du vil have på vores hjemmeside kan vi skaffe det hele da vi har tæt, mangeårigt samarbejde med artister og dennes managements/bookingselskaber. Vi har også stort fokus på at samarbejde med reklamebranchen og har mangeårig erfaring med at udvikle partnerskaber mellem artister og virksomheder.

AEM Booking har gennem årtier opbygget et solidt og bredt kunde kartotek på kryds og tværs af Danmark, med adskillige faste kunder, der vender tilbage igen og igen.

AEM Records er seneste skud på stammen i AEM. Med udvidelsen af et eget label i firmaet har vi muliggjort, at vi kan yde vores artister den service at kunne få udgivet deres musik som bliver varetaget af kompetente labelmanagers, promotion/marketing teams med ét af verdens største distributører Sony Music i ryggen.

Direktør og stifter af AEM Booking & Records, Annetta Elmo, har imponerende erfaring fra både den danske og internationale musikbranche qua sit virke som PR/marketingmanager på legendariske selskaber som Medley Records, Aarhus Musikkontor, Genlyd Grammofon og multinationale BMG Ariola. Annetta Elmo er en særdeles velbevandret og professionel profil i musikbranchen og har siden 1980 bl.a. arbejdet med gigantiske musiknavne som f.eks. U2, Whitney Houston, Take That, Guns’n Roses, Lisa Nilsson, Kim Larsen, Gnags, Shubidua, Danseokestret, Lis Sørensen, Malurt, Lars H.U.G., Sort Sol, Michael Falch & Malurt, Jokeren, Erann DD, Rugsted & Kreutzfeldt, TV2, Sko/Torp, Thomas Helmig og mange mange flere. Annetta Elmo er ligeledes bl.a. anerkendt som musikchef på soundtracket til filmen Nynne(2005) og som dommer i TV serien Popstars Showtime!(2003) på landsdækkende TV2.

AEM team er et enestående hold bestående af dedikerede, erfarne kvinder (se ansatte HER) med kompetencer fra det at selv at være udøvende(en overvejende del af vores ansatte synger og spiller selv musik), musik videnskab, music & byplanlægning, journalistik og bogholderi bidrager til artister og kunder får den professionalisme til de mange detaljer, der skal gå op for at du som artist kan bevare overblikket og den standard du som spillested og kunde kan forvente for at få et succesrigt arrangement. Altsammen med glade fans og publikum, masser af genbookinger, faste kunder og et godt resultat til følge.

Vi spiser klimavenligt (vegetarisk fra Aarstiderne), sparer på papiret ved at køre alt online og bor i de flotteste, grønne omgivelser med Dyrehaven og hav som nærmeste naboer. Her er højt til loftet i Taarbæk med booking butik og gårdhave og masser af historie i det tidligere gamle bageri og originale, gamle bygninger, i hjertet af den lille havneby nord for Bellevue.

KONTAKT

ANSATTE

SE ALLE VORES KONCERTER HER

AEM Booking & Records

Skovvej 3A-C,
2930 Klampenborg
TEL: 70 201 202
Mail: mail@aembooking.dk