Management - AEM - BOOKING - MANAGEMENT - RECORDS

AEM BOOKING

Skovvej 3A-C

2930 Klampenborg

TEL: +45 70 201 202

Mob: +45 20 731 055

Mail: mail@aembooking.dk

Management

AEM tilbyder professionelt management til artister indenfor musik, film og entertainment. Annetta Elmo‘s mangeårige arbejde i alle dele af musikbranchen.  Med 25 års erfaring som artist manager er Annetta en erfaren og populær Artist Manager for flere artister – både med eget artist roster men også som konsulent for eksterne artister når disse har brug for professionel hjælp til forhandling, kontraktskrivning, planlægning, råd og vejledning. Annetta har også bistået succesrige skuespillere som Søren Malling og Peter Frødin. Den omfattende erfaring er samlet fra alle dele af musikbranchen hvor Annetta har arbejdet; fra Sweet Silence Studio, Medley Studio til pladeselskaber som Medley Records, Genlyd Grammofon og BMG Ariola til bookingbureauerne Århus Musikkontor og nu med eget bureau AEM Booking. Artisthandling og karriereplanlægning med masser af hands on cases fra jobbet som International & National Head Of Promotion på det internationle pladeselskab BMG Ariola, som dommer i TV showet Popstars på landsdækkende TV2 og som marketingchef for Sky Radio har hun tildraget sig et indgående og uvurderligt kendskab til alle tænkelige faser en artist har brug for fra A&R, karriereplanlægning, kontraktforhandlinger, copyright håndtering, PR & marketing, pressehåndtering, branding, sponsorship, turneplanlægning, merchandising, filmmusik aftaler, synkroniserings deals til udgivelse på alle platforme. AEM management hjælper dig med at udvælge dit team (livehold, booking, publishing, label, regnskab, touring etc)og styring af samme så den praktiske udførelse af de opgaver der skal løses på vejen til succes rent faktisk sker. En sjælden stor samling af hits og nuværende klassikere har været i hænderne på Annetta Elmo, som altid arbejder engageret og dedikeret med de projekter hun og hendes team nøje udvælger at kaste sig over.

 

Erann DD greatest hits reklame
 

Erann DD i Toppen af poppen
 

Peter Frödin juleshow vært 2011
 

Michael Carøe Lovers in the Moonlight CD reklame
 

Erann DD i Africa sang 2010
 

 

Guns’N’Roses get their stuff….. – sammen med Jesper Bay, Duff McKagan, Gilby Clarke, Susanne Kier, Dietmar Glodde og Annetta Elmo.

Annetta & Whitney in Copenhagen

nirvana-sr
Fotograf: Søren Rud

Annetta & co med Nirvana backstage inden koncerten på Roskilde Festival 1992

I 1992 vinder Danmark EM i fodbold på storskærm på festivalpladsen, og lige efter spiller legendariske Nirvana på Orange Scene. Festivalen havde ryddet musikprogrammet til fordel for vinderkampen. Vi brugte ventetiden til at give bandet platin for Nevermind, tale babies med Courtney og forsøgte at forklare Kurt at fodbold var vigtigt for DK, medens vi sippede champagne med resten af bandet i solskinnet, på en helt, helt særlig dag. Jeg havde heldigvis (som næsten altid i min tid som Head of Promotion for BMG) fotograf Søren Rud ved min side og fik, efter lidt overtalelse fra management og band, Søren til at forevige denne helt særlige event som ellers ikke var noget vi fik lov til med Nirvana overhovedet. De var alle heldigvis i godt humør, og vi fik en glad og uproblematisk oplevelse med dem, jeg aldrig vil glemme.

Gem

Gem