BOOK SHU-BI OR NOT SHU-BI PÅ AEM BOOKING
Tel.: 70 201 202, Mail: annetta@annetta.dk

AEM Booking er officiel booking på Shu-bi or not Shu-bi.

I slutningen af 2015 mødtes to gamle Shu-bi-dua medlemmer i det gamle øvelokale i Ordrup. Den ene var Bosse Hall Christensen, som i 1973 var med til at grundlægge Shu-bi-dua og som var bandets trommeslager, tekstforfatter og sprællemand på de syv første albums.
Den anden var Claus Asmussen, som ikke alene var komponist og producer i de tredive år han var med i orkestret, han var også dets legendariske guitarist. Man kan derfor sige, at de tilsammen tegnede sig for en væsentlig del af Shu-bi-dua’s originale DNA.

Bosse og Claus blev hurtigt enige om, at den danske rockscene savnede et band som på værdig vis kunne løfte arven fra det hedengangne Shu-bi-dua. Et band som kunne formidle den velkendte lyd, den særegne humor og den frække attitude som i de muntre år.

Og hvem kunne gøre det bedre end de to?

Så da mødet var slut var Shu-bi or not Shu-bi en realitet.

De allierede sig med endnu en Shu-bi-dua legende, nemlig Willy Pedersen (Keys) og to skrappe musikere, som er præcis ligeså dedikerede Shu-bi-dua connaisseurs som dem selv, nemlig: Karsten Lagermann (voc) og John Sørensen (bas).
Og med humor, kærlighed og fandenivoldskhed leverer Shu-bi or not Shu-bi i dag alle de legendariske hits, sammen med en stribe af periodens mere ’hemmelige’ numre. Naturligvis tilsat masser af gags, skæve anekdoter og gakkede shownumre .. helt i den gamle Shu-bi-dua ånd.

Siden debuten i en udsolgt “Cirkusbygningen” i København i foråret 2016, har Shu-bi or not Shu-bi spillet henved 100 jobs fordelt på musikforeninger, klubber og teatre samt en lang stribe festivaler, by- og havnefester.

Overalt hvor bandet spiller skaber de fest og glæde og publikum siger, at en mere autentisk Shu-bi-dua lyd, Shu-bi-dua humor og Shu-bi-dua energi har de ikke oplevet siden de gyldne år.

Shu-bi or not Shu-bi trækker mange mennesker til deres koncerter, og hemmeligheden bag dette er nok den, som de selv siger:

“Vi er de eneste Shu-bi der dur!”

Shu-bi or not Shu-bi FACEBOOK

Shu-bi or not Shu-bi HJEMMESIDE