Malene Mortensen bookes hos Annetta Elmo Management

Malene Mortensen (f. 1982) har gennem de sidste 10 år markeret sig som én af Danmarks dygtigste jazzsangerinder med hele 6 solo albums og hundredvis af livekoncerter i Danmark og resten af verden i bagagen.

Allerede på sit debutalbum ”Paradise” indspillet med Niels Lan Doky og NHØP beviste Malene at hun er et sjældent naturtalent og en stor sangstjerne.

Malene Mortensen gik i Det Kongelige Danske Musikkonservatorium’s børne og ungdomskor og senere på Det Rytmiske Musikkonservatorium, hvor hun modtog de største udmærkelser, der bragte hende en invitation til sidste år på solistlinien.

Malene har de sidste 10 år sunget over 700 koncerter i Frankrig, Thailand, Tyskland, Tyrkiet, New York, Austin Texas, Østrig, Polen, England, Rusland, Sverige, Danmark, Norge, Italien.. En imponerende platform for en sangerinde inden for Jazz genren. Én af grundene kan være at Malene formår at forene jazzen med elementer fra pop, rock, soul og R’n’B. Hun når ud til et bredt publikum samtidig med hun er anerkendt som en af de nye danske jazz divaer.

Malene Mortensen kan bookes i følgende opsætninger:

Malene Mortensen Group (kvartet)

Malene Mortensen (trio)

Malene Mortensen & Carl Mörner Ringström (duo)

Malene Mortensen (solo)

Malene Mortensen (gæstesolist)

Malene Mortensen (i duetter m. Michael Carøe, Martin Brygmann o.a.)

Herudover kan Malene bookes i forskellige lounge/dinner opsætninger til firmaer og andre lukkede arrangementer. Repertoiret skræddersyes til lejligheden. Malene er en fantastisk fortolker, der også kan bevæge sig væk fra jazzen. Hendes store sangtalent folder sig smukt ud indenfor Soul, R’n’B i ynglings sange med f.ex. Aretha Franklin, Whitney Houston, Sade, Stevie Wonder, Alicia Keys, Michael Jackson, Beyoncé og andre klassikere.