RUGSTED & KREUTZFELDT – “KOM TILFÆLDIGVIS FORBI”

RUGSTED & KREUTZFELDT – ” KOM TILFÆLDIGVIS FORBI”  

Nyt show & bonus sæt i 2014

Rugsted og Kreutzfeldt møder nu nogle af de mange, kendte hits, de har skrevet til andre kunstnere, men ikke selv før har indspillet. Det bliver i et bonus sæt, der lægges oveni puljen, med de gamle hits, som publikum kan glæde sig til at høre til hver koncert.

 

”Kendissættet” lægges oveni koncerten som en selvstændig afdeling. Det vil sige at publikum nu får et bonussæt i sættet alle med kendte hits. Andre i originalversionerne du aldrig før har hørt men stadig kender. Derved får publikum fuld valuta, masser af hits og ekstra spillelængde for billetpengene.

 

Ydermere live-optages ekstrasættet på turneen og rammer os forhåbentlig i form af en senere udgivelse.

 

Rugsted & Kreutzfeldt udtaler: ”…Luksusproblemet bestod i at skære sange væk fra det eksisterende repertoire for at gøre plads til at hylde de ”nye”. De gamle hits hører til i vores koncerter. Det er svært at tage nogen ud. Derfor blev det besluttet at lægge et ekstra sæt ind i koncerten. Her vælges sange fra en pulje* vi har skrevet til andre artister som Sanne Salomonsen(Hvis du forstod, Uden Dig, Kærligheden Kalder m.fl.), Burhan G(Jeg i live), Lis Sørensen(Du tænder lys), Peaches & Bobo(Simple Emotions), Martin Brygmann(Hjertets telefon), Søs Fenger(Kun et kys herfra) og mange flere. Kunstnere som vi har skrevet sangene til og aldrig selv har indspillet” slutter parret, der glæder sig til at komme på landevejen med det nye show.

 

Det bliver med ovennævntes repertoire til en fantastisk aften, hvor artisterne udover de nye arrangementer knytter en kommentar til samarbejdet.

 

Rugsted & Kreutzfeldt holdt en pause efter mange koncerter og pladeudgivelser og optræder igen i Tivoli i 2006, hvorefter de er tilbage på live scenerne landet over. Det fører dem til et nyt album, nr. 5 i rækken og en koncert i DR, i samarbejde med DR´s underholdningsorkester. En koncert, der cementerer, at de stadig fornyer sig, samt ikke mindst lyttes til af en stor del af den danske befolkning. En optælling viser at Rugsted & Kreutzfeldt har været spillet 7.975 gange i perioden december 2012 til september 2013 på Danmarks Radio.

 

Nærhed og varme til publikum forstærkes i 2011, hvor Rugsted & Kreutzfeldt beslutter at tage på turne som akustisk trio. Det er blevet til 40 – 50 koncerter om året – altså en ny by hver uge. Dette må vise lidt om interessen for såvel deres musik som deres optræden på de danske scener.

 

Danske musikere med international karriere fortæller, at Rugsted & Kreutzfeldt er kendt vidt omkring og der vises dem stor respekt for såvel deres egne produktioner som de produktioner de har skabt for danske og internationale artister.

 

Stig Kreutzfeldt har bl.a. produceret musik for bla følgende: Lis Sørensen – Kim Larsen – Hanne Boel – Roccazino – Sebastian – Sanne Salomonsen – One two – Jonny Logan(Irland) – Entrance – Brdr. Olsen – Lone Kellernann – Lex og klatten – Det brune punktum – Bifrost – Anne Linnet – C V Jørgensen – Nikolai Steen – Gasolin – Røde mor – Sume – Søs Fenger – TV 2 – Souvenirs – Monique – Peaches & Bobo med mange flere…

 

Jens Rugsted har bl.a. produceret og spillet med følgende: Savage Rose – Sebastian – Kaya – Kim Larsen – Lis Sørensen – Allan Olsen – Tommy Bas – Trille – Michael Falch – Poul Krebs – Henning Kvitnes – Sanne Salomonsen – Kaj og Konen – Souvenirs – Elisabeth G Nielsen – Lars Lilholt Band, – Björn Afzelius – Henning Strube – Rasmus Nøhr med flere.

 

 

*Eksempler på RK hits Hvis du forstod – Uden dig – Kærligheden kalder – Tænk på mig Sanne Salomonsen/Jeg I live – Burhan G /Du tænder lys – Lis Sørensen/Simple emotions – Peaches and Bobo /Hjertets telefon – Martin Brygman/Kun et kys herfra – Søs Fenger/Back to where I started from – Bobo Moreno..med flere.