KÆMPE tillykke med din nye single Thorsen :)

På Thor Mikkelsens nye single ’Only Music’, er alt indspillet med lyd og sang fra den unge kunstners selvskabte lydrepetoire. Singlen er på gaden i juni,  og den er startskuddet på hans mission om at gøre beatboxing til allemandseje.

 

Min mission er at gøre beatboxing mainstream. Jeg synes, det burde være muligt at studere beatboxing på konservatoriet, der burde være beatbox-kupéer i togene og det burde være et lige så anerkendt instrument som en guitar.

 

Udover et exceptionelt talent for beatboxing besidder Thorsen også en stærk vokal, der bliver understøttet af en verden af selvopfundne lyde, som giver et musikalsk lydbillede, der er svært at forstå udelukkende kommer fra talentets egen mund.

 

’Only Music’ lyder af moderne disko, og kan lede ens tanker hen på et mix af Bobby McFerrin, en nutidig Scatman John og en diskoinspireret Erik Hassle.  Sangens poppede og diskorelaterede vibe danser dig til en varm sommeraften på en klub nær strand og glæde.

 

– Jeg bliver rigtig glad af at høre sangen, fordi jeg ser den som en hyldest til musikken. Det er et rigtigt party nummer som rent faktisk ikke handler om damer og sprut.

 

Thorsen er 18 år, 2 gange Danmarksmester i beatbox og nu også kåret som Danmarks største talent. Allerede nu har den jyske dreng opnået store ting. Thorsen, der går under det borgelige navn Thor Mikkelsen, spiller både guitar, bas, trommer og klaver, og har derfor en enorm musikalsk forståelse, og med en far der altid har sagt; ’vær original’, valgte Thor som 13-årig at begynde at beatboxe på trods af sine mange andre musikalske færdigheder.

 

THORSEN udspringer af et miljø, som af mange bliver opfattet som undergrund, men har formået at få en stor del af den danske ungdom til at finde glæde i den særlige måde at lave musik på. At det netop var Thor der skulle stille op til Danmark Har Talent var en fælles beslutning, der blev taget af hele det danske beatboxing miljø, hvor alle enigt pegede på den dobbelte danmarksmester som den rigtige repræsentant.

 

Thorsen har gang i flere spændende projekter . Hans talent er populært, og han er booket til mange arrangementer hen over sommeren. I start juni 15 deltog han desuden i verdensmesterskaberne i beatbox i Berlin, hvor han battlede ansigt til ansigt med de største internationale beatbox navne.

 

Faktaboks:

  • 18 år
  • Bor i Thisted og København
  • HF Thisted Gymnasium 2015
  • 2 gange Danmarksmester i beatbox (2013, 2014)
  • Spiller guitar, bas, trommer, klaver og synger
  • Er en del af en beatbox gruppe af navnet ’Fith Element’
  • Vinder af Danmark Har Talent 7. marts 2015
  • Startede med at beatboxe som 13-årig
  • Pladeselskab: Sony Music Denmark

Management & booking: AEM tel 70 201 202 mail: annetta@annetta.dk