Lasse Meling ny single ‘REIGNITE’

Lasse Meling er, i en ung alder, allerede en erfaren popsanger. Hvilket han manifesterer med sin nye single ’REIGNITE’ der er skrevet af Lasse og duoen Ultramarin, bestående af Ludvig Brygmann og Karl-Fredrik Reichhardt. Duoen har bl.a. stået bag Paulines debut-EP ’Tæppefald’ og radiohittet ’Drømmefanger’.

 

17 årige Lasse Meling fra Frederikshavn, startede allerede sin karriere som 15 årig, efter at være blevet opdaget på Youtube, af Curtis Richardson (Rihanna, J-Lo).

I 2015 blev Lasse stemt ind på førstepladsen i den virale artistkonkurrence ”Normstars” med 200.000 facebook følgere og bl.a. Vi Unge som afsender. Vindersinglen ”Follow” (skrevet af Clara Sofie, produceret af Emil Falk) hittede med masser af MTV visninger og mange tusinde streams på Spotify.

Lasse Meling’s vokal og stil, er som han selv; skrøbelig og følsom, med et kæmpe overskud og teknisk dygtighed, der gør ham stærk og spændende, når han leger let med fraseringerne. Lasse er et nyt og indlysende naturtalent vi glæder os til at følge.