AEM byder Anna David velkommen i familien!

Der høj fredagsstemning på AEM og vi er i top humør over at kunne byde Anna David varmt velkommen i AEM familien!
Danske sangerinde Anna David som vi kender bedst fra hits’ne ‘F**ck Dig’ , ‘Den Lille Pige’ , ‘Når en Engel Sir’ Farvel’ og mange flere, har ny EP ‘Vinden Kalder’ på vej og første single udspil ‘Sommerfuglen’ fra EP’en er allerede på gaden!

Hendes sprøde og smukke vokal, hendes fængende melodier og også følsomme sanger givet et enestående stærkt repertoire. De nye sange styrker hendes fantastiske bagkatalog, som indeholder sange som blandt andet Kun Hjertet Slår, Fuck Dig, Den Lille Pige, Tæt På, Chill, Ukendt Land, Når en Engel Sir’ Farvel. Oveni det kommer hendes smukke udstråling og nærværende præsens på scenen. Med Anna David er den bedste koncertoplevelse garanteret og hun elsker at give publikum den bedste oplevelse.
Anna David: “Jeg elsker at mødes med mine lyttere live. At stå på scenen og give hver af mine sange det helt rigtige live udtryk er det bedste jeg ved! At mærke den kærlighed publikum sender tilbage til mig er fantastisk. Når jeg står på den scene er jeg flyvende. Jeg glæder mig helt vildt og jeg har sat barren højt denne gang, hvor jeg vil forføre mit publikum både musikalsk og visuelt”.