Anmelderne roser AyOwA

Den 28. september udgav den danske elektroniske popduo EP’en ‘Farvel’ og den allerede anmelderroste duo lykkes igen!

 AyoWa ‘Farvel’ / Music for Dreams. Udgivet 28. september 2018. 

Musikbladet GAFFA skriver om EP’en “Charme og dybde hos den elektroniske duo” og giver ‘Farvel’ 4 flotte stjerner.
“Der er en charme over Hannah Schneider og Nicolai Kornerup finurligt spillede elektroniske sange, der ikke er bange for at lyde lidt altmodisch i lydanslaget.
Duoen følger op på den lovende debut Eremit fra sidste år, og det er kun gået fremad på den musikalske front, hvor AyOwAs sange har fundet deres egen form. Det udføres næsten til perfektion i den underspillede og sfæriske ”Giv mig lov”, der på en gang er langsommeligt fodslæbende i beatet og har sit helt naturlige flow. På den måde er duoens melodier særegne, fordi de stopper og dvæler ved detaljen, men aldrig glemmer at bevæge sig fremad.
Og der er ligefrem et opbyggeligt melodibeat, som kommer op i fulde omdrejninger på ”Alt det du ku”. Og ellers lægger duoen gerne en tung basgang i de rumsterende melodier, så sangene holder fast i det fysiske.
Men det er alligevel Hannah Schneiders overbevisende vokal, der sætter tonen på Farvel. Den er dragende og indbydende og hele tiden et skridt fra livet, og så er det ganske forfriskende med danske sangtekster i denne musikalske kontekst.

Anmeldt af Jan Opstrup Poulsen, GAFFA.

Book den anmelderroste duo hos AEM på telefon 70 201 202 eller BOOK HER

Tidligere har kritikerne udtalt om AyOwA

Gaffa: “Ny dansk duo svæver let og ubesværet” (Eremit, EP 2017 )

Bands of Tomorrow: “Talentet var højt og spilleglæden stor, da danske AyOwA spillede søndag eftermiddag” 4/ 5 stjerner (Roskilde Festival 2017 )

Wonderland Magazine/UK: “Undoubtedly destined for greatness, get listening to this exciting band now, you won’t regret it.”

The Independent/UK: “Intriguing Danish duo AyOwA are new to the electronic scene but it seems that they’ll make their mark soon enough”

The Clash Magazine/UK: “Skittering digital ambiance, AyOwA have a painterly touch that means while their music is slowmoving it’s also entirely gripping.”

Huffington Post/US: “Danish never sounded so sexy! “