Rugsted & Kreutzfeldt 40 års jubilæumsturné i 2019

I 2019 er det 40 år siden duoen udgav 1’eren, og det fejres med to eksklusive liveturnéer.

I 2018 tog Rugsted & Kreutzfeldt en mindre pause, som nu åbnes i 2019 til fordel for en eksklusiv bandtur i foråret og i efteråret til en række udvalgte, favorit koncertsteder i anledning af 40-års jubilæet for deres første album udgivelse “Rugsted & Kreutzfeldt”.

Det er et trofast publikum, der står bag Rugsted & Kreutzfeldt. Deres gensynsglæde er stor ved hver koncert, når den veloplagte duo, bakket op af et fantastisk og velspillende orkester, til alles begejstring leverer et miks af gamle kendinge og nye numre – alle med den velkendte Rugsted Kreutzfeldt-sound.

Det musikalske makkerpar har siden gendannelsen i 2006 spillet alt fra mindre akustiske koncerter til store festivaler. Overalt er duoen blevet mødt med glade koncertgængere, fællessang og stor gensynsglæde.

Når Rugsted Kreutzfeldt tager på turné består repertoiret af bagkataloget og nogle af de nye sange fra “Sange vi skrev til andre” samt små anekdoter om tankerne bag sangene. Publikum kan glæde sig til en spændende, musikalsk rejse og et veloplagt band med fuld tryk på.

Rugsted og Kreutzfeldts kendte hits, som de har skrevet til andre kunstnere, men ikke har indspillet selv før, bliver leveret i et flot bonus sæt, der lægges oveni puljen, som publikum kan glæde sig til at høre.