Når Bands of Tomorrow kalder en for Danmarks svar på Anderson .Paak! ESPICHICOQUE spiller 2 koncerter på SPOT 2019

Den halvt cubanske/halvt danske Emilie Espichicoque [E·SPI·TJI·KÓ-KÆ] har rødderne dybt forankret i det århusianske musikliv spirende fra Aarhus Friskole. Hun skriver lækre R’n’B-sange med en soulet bund og en frisk snert af hiphop. Det er så ægte, som det kan blive, og når Bands of Tomorrow kalder hende svaret på Andersson .Paak er det nok fordi Espichicoque både synger og styrer trommerne så overlegent, at hun allerede fra første beat har publikum i sin hule hånd, når hun går på scenen med fuldt, kvindeligt band (7 kvinder på scenen).

Gaffa kalder hende ”Den nye soul- og r&b-mama” , Bands of Tomorrow kalder hende ” Danmarks svar på Anderson Paak” og så sent som d. 5. april udgav hun sin anden single ” The Letter “, som er produceret af Søren Vestergaard (Pernille Rosendahl, Hush, Jeuru.. ) og som allerede har skabt stor omtale i både nationale og internationale medier.

Emilie Espichicoque har både en bachelor og kandidat i trommer og sang fra konservatoriet og har derfor haft rig mulighed for at gå på opdagelse i sit eget musikalske univers. Det har medført en meget stilsikker og karakteristisk lyd hos sangerinden, der indtil videre har udgivet singlen “Lately” og “The Letter”, samt en live-session med sangen “Bet You Didn’t”.

Se videoerne og livesession på YouTube
Hør den nye single The Letter
Nordic Room Livesession

AEM Booking er officiel booking af ESPICHIQOUE. Kontakt tel 70 201 202 eller mail: annetta@annetta.dk