Klubien UDE NU med ny dobbelsingle og Liveturné 2020

Disney-tegneren og forsanger i Danseorkestret Jørgen Klubien er single- og liveaktuel.

Jørgen Klubien kan i år fejre 50 år i musikbranchen. Som 11-årig startede han med at spille trommer i børneorkestret Babybandet. Det var i 1969. Nu skriver vi i 2019 og Klubien er aktuel med to singler fra et nyt solo-debutalbum, FAMILY (vol. 1 & 2), der udkommer senere på året, her på AEM Records og Basic Records.

Det kommende album vil bestå af splinternye sange, gamle uudgivne Danseorkestrernumre, samt ny indspilninger af hans største hits samt de klassiske soul- og popsange der gennem tiden har haft størst betydning for Jørgen Klubien.

Sangene er derfor både på dansk og engelsk ligesom på denne første dobbeltsingle der havde release 23. august.
Den aktuelle singleudsendelse består af numrene ‘It Hurts’ & ‘Jeg må Ha’ Dig’. To forskellige sange; en duet-ballade med og et uptempo nummer, begge med Klubiens  umiskendelige soulfulde fingeraftryk.

At Jørgen Klubien, samtidig med sin musikalske karriere i Danmark, har været bosiddende i USA i over 40 år og har haft succes som tegnefilmstegner, ved de fleste. Derfor giver det også god mening for Klubien at veksle mellem at synge på dansk og engelsk på den aktuelle dobbeltsingle og det kommende dobbeltalbum.

“Det er ret naturligt for mig at synge på både dansk og på engelsk, da jeg hele mit liv har brugt begge sprog til daglig” siger Jørgen Klubien.

‘It Hurts’ er en iørefaldende duet med den engelske sangerinde Grace Tither fra Manchester som Klubien også tidligere sang duetten “Do It Quiet” med fra soloalbummet ‘Soul Cowboy’ (2014). Deres stemmer klæder hinanden på det radiovenlige nummer, hvor tekstens omdrejningspunkt et det tabte kærlighedsforhold.

Den energiske ørehænger ‘Jeg Må Ha’ Dig’ er et hidtil uudgivet Danseorkester nummer fra bandets arkiver. Et nummer der sender tankerne i retning af, og kipper med cowboyhatten, til et af orkestrets største hits ‘Kom Tilbage Nu’.

De to første numre fra dobbeltalbummet Klubien ‘FAMILY Vol. 1 & 2’ demonstrerer atter Jørgen Klubiens aldrig svigtende evne til at skrive fængende sange. Klubiens stemme anno 2019 oser om muligt af endnu mere sjælfuldhed. Man kan godt sige at Kong Klubien, Danmarks ukronede soulkonge, hermed sætter sig på tronen igen.

 

BOOK JØRGEN KLUBIEN HOS AEM BOOKING på TLF 70 201 202 eller på mail: annetta@annetta.dk