Rugsted & Kreutzfeldt ruller igen! Tour 2020/21

Rugsted & Kreutzfeldt fortsætter jubilæumsturnéen den 2 oktober 2020.

Rugsted & Kreutzfeldt er på en igangværende større jubilæums turné som er forlænget helt ind i både 2020 og 21. Det er nu lykkes at gennemføre næste del af turen. Det sker med opdateringer af datoer, enkelte udvidelser af kapacitet i form af nye locations, samt ikke mindst et fantastisk samarbejde med vores professionelle arrangører, som gør et kæmpe arbejde for at alle afstandskrav og sikkerheden er helt i top så publikum kan føle sig trygge til de kommende siddende koncerter.

Det er ægte sværvægtere i dansk populærmusik, der kommer til byen. Det er næsten ikke til at fatte, at det er 40 år siden, Rugsted & Kreutzfeldt udgav ”1’eren” og startede ét af de mest succesfulde parløb i dansk musik. Det bliver fejret med en stor jubilæumstourné, i hele Danmark.

Når Rugsted & Kreutzfeldt spiller live, består repertoiret af bagkataloget, nogle af de nye sange fra “Sange Vi Skrev Til Andre” samt små anekdoter ‘behind-the-songs’. Og så kan du glæde dig til helt nye musikalske arrangementer lover Rugsted & Kreutzfeldt i deres optakt til touren

Publikum kan glæde sig til en spændende musikalsk rejse og et veloplagt band med fuldt tryk på. Rugsted & Kreutzfeldts mange kendte hits, som de har skrevet til andre kunstnere, men ikke selv før har indspillet, bliver leveret i et flot bonussæt, der lægges oven i puljen med de gamle hits.

Rugsted & Kreutzfeldt bookes eksklusivt hos AEM Booking.

BOOK HER

Kontakt:

AEM Booking

TEL: 70 201 202

Mail: annetta@annetta.dk

www.aembooking.dk