Alma Agger nomineret til ROBERT – og ny solo single/EP på vej

21 årige Alma Agger har haft travlt siden hun vandt X Factor i maj 2020. Ved siden af indspilningerne til den kommende solo EP og fysisk arbejde (Alma har arbejdet for fuld tryk i Covid19 testcentrene) har der været bud efter hende som sangerinde på titelsange til både film, streamingtjenesten NETFLIX, samt optræden på TV.

I november sang Alma titelsangen ‘Hver For Sig’ til årets familiefilm Julemandens Datter 2. Filmens titelsang er nu nomineret til  Robert Prisen  for årets originale sang.

Alma om “Hver for sig”: ”Da jeg blev tilbudt at synge ’Hver for sig’, sagde jeg nærmest ja med det samme. Jeg elsker den helt særlige stemning omkring jul, og det har været sjovt at give mit bud på en moderne julesang. ’Hver for sig’ skal minde os om, at vi sammen kan løfte næsten alt, og at hjertet altid vil vise os vej. At vi skal tro på hinanden og huske at kigge op, selvom det ikke sner – ligesom filmens to hovedpersoner Lucia og Oscar er gode til.”

Hver for sig’ er skrevet og komponeret af Rasmus Bille Bahncke, Nicklas Schmidt og Kristian Eidnes Andersen, og er tilgængelig på diverse streamingtjenester.

Se mere og BOOK Alma Agger live på AEM Booking HER