Rugsted & Kreutzfeldt – Jubilæumsturnéen fortsætter!

I forbindelse med stor landsdækkende jubilæumsturné i 2019, med mange udsolgte koncerter og en fantastisk modtagelse overalt, drager Rugsted & Kreutzfeldt igen på liveturne i 2022.

En popduo i toppen af dansk elite, med et utal af hits som “Jeg ved det godt”, “Går gennem tiden”, “Spring op, ta med”, “Sad i Parken”, “Tilfældigvis forbi”, “Da du var min helt alene”, “Dele dine drømme” og mange flere. Sange der er klassikere af i dag og gør duoen til en af Danmarks aller bedste sangskrivere.

Der er altid stor gensynsglæde når det musikalske makkerpar går på scenen og overalt er duoen blevet mødt af glade koncertgængere og fællessang. Bandet leverer altid en fremragende koncert til alles begejstring med et mix mellem gamle og nye sange.

Oveni har Rugsted & Kreutzfeldt tilføjet nogle af de kendte hits til sætlisten fra deres seneste udgivelse “Sange vi skrev til andre”.

Publikum kan glæde sig til en koncert med en lang række hits, der bringer nostalgien frem og sætter gang din indre memory lane.

Se live video Facebook