Anna David

BOOK ANNA DAVID PÅ AEM BOOKING
Tel.: 70 201 202, Mail: annetta@annetta.dk

Med sit kæmpe bagkatalog giver Anna Davids sprøde og smukke vokal, hendes fængende melodier og følsomme sange, et enestående stærkt repertoire.

Med en lang række hits bag sig som ’Kun Hjertet Slår’, ’Fuck Dig’, ’Tæt På’, ’Natsværmer’ (Toppen af Poppen), ’Chill’ og ’Når En Engel Sir’ Farvel’ giver Anna David altid den bedste koncertoplevelse, hvor publikum er garanteret en fantastisk aften. Med sin gode udstråling og nærværende præsens på scenen, går Anna meget op i at give sine fans og publikum en enestående oplevelse de sent vil glemme.

Anna David ”Jeg elsker at mødes med mine lyttere live. At stå på scenen og give hver af mine sange det helt rigtige liveudtryk er det bedste jeg ved, og at mærke den kærlighed publikum sender tilbage til mig. Når jeg står på den scene bliver jeg flyvende. Jeg glæder mig til at komme og spille for jer. Jeg elsker at forføre mit publikum både musikalsk og visuelt.

Anna David er en Awardvindende og dobbelt platinsælgende dansk artist med internationale rødder. Gennembruds hittet F..k Dig i 2005 blev startskuddet på en imponerende musikalsk karriere, hvor Anna David bliver ved med at overraske og udfolde sin enestående musikalitet.

Musikalsk hører hun hovedsageligt hjemme i pop og R&B-genren. Med sin sprøde, smukke vokal har Anna David sunget sig ind danskernes hjerter med hits som ”Når en Engel sir’ farvel”, ”Den lille Pige”, ”Kun Hjertet Slår”, ”Tæt På”, ”Chill”, ”Fighter”, ”Brænder Mig”.

Hendes imponerende bagkatalog indeholder både følsomme sange om svære emner og festlige up-tempo sange.

Hendes præsens og udstråling på scenen er formentlig også styrket af hendes skuespil erfaringer fra Lars von Triers Musicalfilm ”Dancer in The Dark”, hovedrollen i TV2 Serien ”Store Drømme” og ikke mindst hovedrollen som Sandy i Musicalen Grease.

Anna David elsker at give publikum den bedste oplevelse: ”Jeg elsker at mødes med mine lyttere live. At stå på scenen og give hver af mine sange det helt rigtige live udtryk er det bedste jeg ved! Når jeg står på den scene er jeg flyvende. Jeg glæder mig helt vildt og jeg har sat barren højt denne gang, hvor jeg vil forføre mit publikum både musikalsk og visuelt”.

Anna David er bredt kendt for at være en fremragende live musiker. Hun har turneret i flere dele af verden heriblandt, Tyskland, Grønland, Færøerne, Østrig, Holland, Norge, Frankrig og Letland og selvfølgelig i Danmark, hvor hun har spillet et hav af koncerter.

Hun har ydermere optrådt i flere TV- og Awards shows, som VIVA Live, Danish Music Awards, ZULU Awards, ZDF Fernsehgarten, MC Fight Night, Danish Deejay Awards, Dansk Melodi Grand Prix, Kulturkanonen i Det Kongelige Operahus (en fejring af nationale kulturelle skatte), Hjertegalla, Syng og Gæt, Danmarks Indsamlingen,

Anna David deltog også i 1.udsendelsesrække af Toppen af Poppen tilbage i 2011. Her viste det sig, at hun også er en fremragende fortolker af andres sange. Især hendes fortolkning af Lars H.U.G’s Natsværmer har siden været på manges ønskelister – lige som hun på smukkeste vis bl.a. fortolker store soulklassikere, Bond Sange og Motown Hits.

At Anna David også kan skrive sange til bestemte formål, viser titelsangen ’Når en engel sir farvel’ til den EMMY nominerede TV serie ’Mille’ og ’Kun Hjertet Slår’ til Socialministeriets kampagne: Vores ansvar – nej til vold mod børn!

Kort og godt, Anna David er gennem musikalsk, en fantastisk artist og med hende er den bedste koncertoplevelse garantereret.