BOOK BRYAN RICE PÅ AEM BOOKING
Tel.: 70 201 202, Mail: annetta@annetta.dk

Bryan Rice er de seneste år blevet synonym med god, engelsksproget pop i international klasse. Hits som No Promises, Breathing, Homeless Heart, Can’t say I’m sorry m.fl. klinger velkendt hos mange danskere og hans stærke vokal er en fast del af radiokanalernes repertoire og i højtalerne på danske og udenlandske scener. Succes i b.la. Belgien, Sydafrika, Asien mm gør danske Bryan Rices fremtid på stjernehimlen mere og mere klar.

Oplev Bryan Rice live

Bryan Rice optræder både med band og i de mere intime formater som trio og duo. Samt med hans populære Julekoncerter både solo og med Rice, Stjerne & Rasmussen – Julekoncert med 3 rock/pop tenorer. Hør de store internationale hits og oplev sangeren med det positive sind helt tæt på. Bryan Rice deler ud af sine mange erfaringer fra sin lange musikkarriere og fortæller samtidig om sit livs op og nedture.

Se videoen fra Bryan Rices kirkekoncert her.

Karriere
Bryan er gennem hans karriere også set i andre sammenhænge som fx. Teaterkoncerten Stupid Man på Black box og Bellevue Teatret, diverse TV programmer og store shows som Dansk Melodi Grand Prix, som radiovært på Radio Køge med programmet ‘Tal Ordentligt’ og senest i rollen som cremekongen Ole Henriksen i den stort anlagte symfoniorkester musicalkoncert ‘I Love It in concert’.

I september 2017 udgav Bryan sit sjette udspil på 12 år, “Bryan Pt. 1” med singlerne “Warriors” og “Tell It To My Body”. En EP i to dele som indeholder hans bud på seks dystre sider af kærligheden, først i egne versioner, og på Part 2 i duetter/remixes osv. Anmelderrost og med stor interesse fra både Kina og England.

Musikiværksætter, er Bryans selvopfundne titel, og med den tilgang skaber han sin levevej. Intimkoncerter, workshops, store shows, festivaller og foredrag, alt kan lade sig gøre for en mand, der har levet af at stå på en scene i snart 13 år og som nyder det i fulde drag. Men bag det hele ligger musikken, teksterne, inspirationen planlægningen, ideerne, indspilningerne, og tiden i studiet. Det er her, at iværksætteren kommer frem og det store drive skal udnyttes.

Julekoncerter Rice, Stjerne & Rasmussen

Forestil dig en hyggeligt belyst scene med tre barstole i front omringet af lys-pinde med snefnug der daler roligt mod jorden… Julen er tilbage, og vi må holde den sammen igen!

Der på stolene skal der sidde 3 erfarne og dygtige sangere med hver deres unikke stemme og juleminder. Repertoiret er valgt ud fra herrernes egne jule spillelister, og bliver leveret med gode historier, vigtige betragtninger, humor, nærvær og ikke mindst musikalitet.

I repertoiret indgår ‘River’, ‘The Christmas Song’, ‘Vil du være min i nat?’, ‘Oh, holy night’, ‘Do they know it’s Christmas’ og mange flere. Med andre ord, en ægte jule syng-med koncert med masser af stemning og hygge, ballader og uptempo klassikere. Udover to guitarer, og tre solister, vil der være en pianist som også synger kor.

Om sangerne:
Bryan Rice – I 16 år er han blevet synonym med god, engelsksproget pop i international klasse. Hits som No Promises, Breathing, Homeless Heart, Can’t say I’m sorry m.fl. klinger velkendt hos mange danskere og hans stærke vokal er en fast del af radiokanalernes flader og i højtalerne på danske og udenlandske scener. I 2018 udgav Bryan sin dansksprogede julesang ‘Ønsketid’ som også er på repertoiret.

Christoffer Stjerne – Sanger, sangskriver, producer og musiker. Som forsanger i rockbandet H.E.R.O. har han de seneste år indtaget rockscenen i både Japan og Danmark. Gennem sit virke som sangskriver og producer, bl.a. for Bryan, har han arbejdet med både danske og internationale artister. Se mere på https://www.facebook.com/ christofferstjerne1

Jonas Rasmussen – Hele Danmarks viking der vandt Dansk Melodi Grand Prix i 2018 med ‘Higher Ground’. Jonas er uddannet indenfor dramaturgi og musikvidenskab, og tryllebinder publikum med sin stærke vokal såvel på de skrå brædder som i landets koncertsale. Senest var han aktuel i Tivolis store ‘Atlantis’ opsætning. Se mere på https:// www.facebook.com/rasmussenofficial