AEM Booking er eksklusiv booking for Carsten Dahl. Book Carsten Dahl på AEM Booking.

AEM BOOKING PRÆSENTERER CARSTEN DAHL

Carsten Dahl er utvivlsomt en af klodens dygtigste pianister.

I 2024 og 25 er Carsten Dahl aktuel med en række nye udgivelser bl.a. solo og med trioen GINMANN/BLACHMANN/DAHL. Med en idérigdom og en voldsom kreativitet bringer han egne koncerter og andre konstellationer, han er med i, op på et tårnhøjt niveau. Dahl  improviserer frit i jazztraditionen med kompositorisk genialitet og har modtaget utallige priser heriblandt Ben Webster Prisen og flere Danish Music Awards, samt lovord fra anmeldere verden over. Hans aktuelle trioprojekt GOLDEN RATIO er et musikalsk kollektiv, som udover Carsten Dahl på piano består af to af dansk musiks fineste kapaciteter; DANIEL FRANCK, bas og JAKOB HØYER, trommer. Trioen er klar til at rulle ud på landevejen i 2024 og starten af 25.

Soloklaveret fylder meget i Carsten Dahls karriere og der kan selvfølgelig også bookes solokoncerter ind i mellem de andre projekter.

Sideløbende med utallige pladeudgivelser, der nærmer sig 350 produktioner og musikalske samarbejder, har Carsten Dahl fungeret som kunstnerisk konsulent for Ensemble Midtvest og professor i Samtidsmusik på Rytmisk Musikkonservatorium i København. Han er en aktiv komponist på den klassiske scene med kammermusik, kormusik, samt orkesterværker for landets orkestre.

I snart 10 år har Carsten Dahl også arbejdet intenst som billedkunstner som har ført til udstillinger i forskellige københavnske gallerier og kombinerede koncert/foredrag/male live. Samt udgivet digtsamlingen ”I mangel af alting”. Dahl har derfor også succes hos firmaer, foreninger, fonde og andre interesserede med sin DIALOGKONCERT – en blanding af digte, koncert, maleri og i dialog med de tilstedeværende som tages med på hans hudærlige rejse ind i det barske – men også rørende liv, hvor kunsten altid har været den lim der har bundet det hele sammen.

Carsten Dahl er en superskarp og uprætentiøs formidler, der er vant til at improvisere uanset om det er i et interview på P1, foran publikum i Jazzhus Montmartre eller på et symposium for psykiatere på Panum Instituttet, et præsteseminar i Løgum Kloster, en fernisering på Jorn Museet i Silkeborg eller Folkemødet på Bornholm.

Vi åbner hermed for for booking af CARSTEN DAHL Solo, Trio, Dialogkoncert 2024 og 2025.