Klubien & Danseorkestret

BOOK KLUBIEN & DANSEORKESTRET PÅ AEM BOOKING – AEM BOOKING OFFICIEL BOOKING AF KLUBIEN & DANSEORKESTRET
Tel.: 70 201 202, Mail: mail@aembooking.dk

Klubien & Danseorkestret

Oplev Jørgen Klubien spille alle de største hits sammen med sit fantastiske band.

Til koncerten kan du opleve de store hits med Danseorkestret som “Kom tilbage nu”, “Regndans”, ”Satellit”, ”Du & Mig” med mange flere.

Samtidig kan du nyde godt af smagsprøver fra den lækre musik fra Klubien’s seneste dobbeltalbum ‘Family Volume 1 & 2’, som består af nye sange, gamle uudgivne Danseorkestret-numre, nye indspilninger af hans største solo hits, samt Klubien’s ynglings klassiske soul-og popsange, der gennem tiden har haft størst betydning for ham.

Det bliver en koncert med masser af hits, dans og livsglæde, du kan leve længe på.

Klubien har haft en lang og succesfuld karriere som tegner for Disney og Pixar. Californien, den solrige amerikanske stat, har været en uudtømmelig kilde til inspiration med sin kulørte sammensætning af skæbner og steder. Derfor giver det også god mening for Klubien at veksle mellem at synge på dansk og engelsk og med musikalske ekkoer fra Motown-kataloget, som Klubien har dyrket siden sine københavnske drengeår. Også andre kunstnere som D’Angelo, The Roots og John Mayer er pejlemærker for Klubien.

Klubien er stemmen bag nogle af Danmarks mest elskede hits som ‘Kom tilbage nu’ & ‘Regndans’. Udover at være kendt for sit arbejde som sanger og komponist i Danseorkestret er han desuden kendt for sit arbejde med Elmer band, som har udgivet et album og to grand prix singler, og ikke mindst for sit livslange arbejde i amerikansk tegnefilm, som både tegner og manuskriptforfatter på bl.a. Pixars ‘Biler’ og ‘Toystory 2’, Disneys ‘Løvernes konge’ og ‘Den lille havfrue’, samt Tim Burtons ‘The Nightmare Before Christmas’ og ‘Frankenweenie’.

Sikre dig plads til årets hotteste soulkoncert med masser af Danseorkestret hits med Jørgen Klubien i spidsen sammen med nogle af de bedste musikere i Danmark. Glæd dig til en koncert, hvor Klubien vil dele ud af sin kærlighed til soulmusikken fra sin lange musikalske karriere i samme.

Livelink: Liveklip

Livelink: Livelink