Drori Hansen Furniture - AEM - BOOKING - MANAGEMENT - RECORDS

AEM BOOKING

Skovvej 3A-C

2930 Klampenborg

TEL: +45 70 201 202

Mob: +45 20 731 055

Mail: mail@aembooking.dk

DRORI-HANSEN FURNITURE REUNION TOUR

AEM Booking er officiel booking på Drori Hansen Furniture. Book Drori Hansen Furniture på AEM Booking.

Som band har de været stille på både scene og i pladestudie i over 20 år. Men nu er Drori-Hansen Furniture tilbage – et sted, hvor soul, jazz, pop og funky vibe flyder sammen i en ny, tilbagelænet og ganske refurnished udgave. På scenen og knitrende live. En koncert du ikke må gå glip af! Skynd dig at sikre dig en billet på udvalgte steder! Billetsalg

Drori-Hansen Furniture reunion-turné fortsætter on the road i 2024


Drori-Hansen Furniture havde et par succesfulde koncerter i foråret 2022. Siden væltede bandet livepublikummet på en bragende flot landsdækkende turné med et band i topform. By public demand, bl.a. fra Amager Bio i København som nu har haft to koncerter og har bestilt en igen i 2024 fortsætter bandet deres længe ventede comeback-tour til stor glæde for mange nye og gamle fans.

 

Der har ellers været stille omkring Drori-Hansen Furniture både på scenen og i pladestudiet i over 20 år. Men de kom tilbage både live og i studiet da de i flere år forinden for egen fornøjelses skyld spillede sammen en dag  en fast dag i ugen bare for at spille sammen og brygge på ny musik. Musikken mellem de to gamle venner mødes et sted, hvor soul, jazz, pop og funky vibes flyder sammen, nu i en ny, tilbagelænet og ganske refurnished udgave. På scenen i knitrende topform. På den nye singler som findes på dine foretrukne streamingtjenester venter dig endnu mere Drori Hansen Furniture.

 

De to venner, Erann David Drori (vokal) og Casper Hamilton Hansen (bas), der har kendt hinanden siden gymnasietiden, nyder at være tilbage sammen i øvelokalet såvel som på scenen og i studiet.

”Vi har været venner gennem alle årene, og havde egentlig lukket ned for bandet, men genopdagede pludselig, hvor sjovt vi havde det, når vi legede sammen musikalsk,” siger Erann DD og fortsætter:

”Det føles ikke som om der er gået 20 år. Legesygen er bevaret og vi har det virkelig sjovt sammen, når vi komponerer og indspiller. Og så elsker vi at spille numrene live med vores superfede band.”

Foruden de to frontfigurer består møblementet af en af landets ypperste pianister gennem 40 år og en levende legende på den danske jazzscene, Ben Besiakov. Den superorganiske, funky trommeslager, Anders Pedersen, som oprindelig spillede på albummet “For Their Friends”, og på guitar en af de absolut mest fremtrædende unge jazz/fusion stilskabere herhjemme, Pelle von Bülow. 

Stadig fuldstændig styr på hvor skabet skal stå

Mange var med på Drori-Hansen Furniture-vognen i midten af 90’erne, hvor bandet udsendte de to legendariske album ”For Their Friends” (1995) og ”Family” (1996) og spillede masser af udsolgte koncerter

til langt ind i ’99. Mange kan sikkert også sagtens huske Drori-Hansen Furniture-hits som ”When You’re Around” og ”Then You’ll Know Why” og har måske været så heldige at høre dem live dengang.

 

For dem er der med denne reunion-tour rig mulighed for atter at hoppe med på Drori-Hansen Furniture-vognen og få et gensyn og-hør med de funky venner og deres band. For nye fans – som vi har spottet overraskende mange unge af slagsen af på koncerterne som synger med og kan alle tekster fra start til slut –  er der mulighed for at joine et funky ride, der i dag uomtvisteligt stadig har fuldstændig styr på, hvor skabet skal stå.

 

For selvom der er gået to årtier, siden den mest musikalske del af hele ”møbelbranchen” sidst stod på scenen sammen foran et publikum, er venskabet og kærligheden til musikken uforandret. Og dén kærlighed er de klar til at dele gavmildt ud af på koncerterne.

 

Fælles funky fremtid – og ny musik
De nye Drori-Hansen Furniture singler er gået ud på at færdiggøre nogle numre, der har ligget i skuffen de sidste 20 år.

Nogle af de numre, vi aldrig fik indspillet dengang i 90’erne, arbejder vi på at blive færdige med nu. Og vi glæder os til den rejse, det er igen at dykke ned i det gamle materiale og endelig gøre numrene færdige. Det synes vi, de fortjener,” siger Erann og fortæller, at publikum kan forvente både at høre alle de gamle hits og nogle af de nye (gamle) numre til deres kommende koncerter.

Hvorfor skal Drori-Hansen Furniture genopstå?
Fordi vi har lyst og fordi det er sjovt – og vores musik findes ikke, hvis vi ikke laver den.

Er det bare denne ekstra turné og så er det dét?
Vi vil gerne holde gryden i kog – suppen bliver bare tykkere, federe og bedre.

Hvad håber I at opnå med renion-turnéen?
Vi håber på at få lov til at fortsætte – det er op til publikum.

DRORI-HANSEN FURNITURE REUNION-TOUR 24 er på vej til din by!

 


kontakt og booking, AEM Booking:
Annetta Elmo // mail@aembooking.dk // 70 20 12 02 mobil 20731055