DANMARK’s TRE STØRSTE FILM og TV-KOMPONISTER 
NORDISK SORT! Under Kunstnernavnet “E. Bak & Groth” samles tre af vor tids absolut største film- og TV-komponister på livetour. Her tages publikum med på en rejse gennem lydsporet til de sidste 20 års aller største danske film og TV-serier. 

Halfdan E., Frans Bak og Jacob Groth vil for første gang kunne opleves i en og samme koncert, spækket med deres største film- og TV-hits, som de 3 komponister opfører live sammen på scenen.
De 3 herrer har komponeret musikken til både danske og internationale film og TV serier og publikum kan derfor glæde sig til at opleve velkendte toner fra de allerstørste succes’er.
Fra Taxa til Forbrydelsen, fra Ørnen til Borgen fortolker de ialt 6 musikere på scenen musikken bag den enestående og velkendte NORDIC NOIR optur som dansk film- og TV-Drama er kendt for i hele verden. Glæd dig også til musikken fra Stieg Larssons “Mænd der Hader Kvinder”, ”Den som Dræber”, ”Sommer”, ”Nikolaj ogJulie”, ”Rejseholdet,” “Arven” og mange mange flere.
Nyd 1 1/2 times livemusik, krydret med anekdoter, i forrygende godt selskab med 3 herrer i topform, som glæder sig til at præsentere et udvalg af deres fantastiske kompositioner, som har sat stemningen til vores allesammens ynglings film- og TV-serier.
– – – –
Koncertperiode: Oktober, november 2022
LYT TIL MUSIKKEN
HALFDAN E.:
FRANS BAK:

JACOB GROTH: