BOOK ERANN DD PÅ AEM BOOKING
Tel.: 70 201 202, Mail: annetta@annetta.dk

AEM Booking er officielt bookingbureau for Erann DD.

Erann DD

30 år på livescenen

Vi husker ham alle sammen fra store hits som Still Believing, I Wanna Wake Up With You og Didn’t I Tell You That I Love You. Med bands’ne Zapp Zapp og Drori Hansen Furniture bag sig, debuterede Erann live med Zapp Zapp på Middelfart Gymnasium i 1993 og som udgivende soloartist i 2000 med sit dobbelt platinsælgende album Still Believing.

Erann har netop afsluttet en forrygende reunion tour med Drori Hansen Furniture og har samtidig bygget sit eget musikstudie hjemme i baghaven. Han behøver nu kun at tage sin morgenkåbe og på bare tæer bevæge sig få meter over til sit musikstudie … med det resultat at der bliver lavet musik som aldrig før.

Den første sang NOTHING BUT YOU, som er skrevet og produceret i samarbejde med Danmarks storhittende producer Emil Falk, er med de funky undertoner og Erann’s sprøde stemme, lige præcis der hvor Erann er bedst. Der er meget mere hvor det kommer fra. NOTHING BUT YOU vil nemlig blive fulgt op af yderligere fantastiske sange, som vi kan glæde os til at kunne lytte til igennem 2023.

Du har sikkert set eller streamet Erann’s magiske koncert

“ERANN DD JUBILÆUMSKONCERT: 20 år med Erann DD”

Se eller gense den magiske live TV optagelse på TV2 Play (anbefales), hvor Erann helt ekstra ordinært har inviteret et eminent Svensk ynglingsband med på scenen. Musikerne og Erann mødtes for flere år siden hvor bandet havde inviterede Erann til Sverige på gæstevisit, som deres danske ynglingssanger, og hvor det viste sig de svingede på samme kanal og den aften blev en musikalsk oplevelse over alt forventning for både musikere og publikum. Siden har bandet og Erann DD holdt kontakten indtil de endelig igen kunne samles da TV2 inviterede til en liveoptagelse. Det blev en af de helt sjældne oplevelser på TV. Live koncerten er optaget under delvis corona nedlukning i Trommen i Hørsholm i 2020.

Erann debuterede som soloartist med det dobbelt platin- sælgende album Still Believing i 2000,

Albummet solgte mere end 125.000 eksemplarer. I 2001 vandt han en Danish Music Award for Årets nye danske navn, og var yderligere nomineret i fire kategorier. Samme år sang han duet med Karen Busck på “Hjertet ser” fra Buscks album af samme navn. I 2003 udsendte Erann albummet That’s the Way for Me og udvælges af Folkegaven 2004 til at skrive sangen “When You Hold Me” i anledning af Kronprins Frederik og Prinsesse Marys bryllup den 14. maj 2004. Sangen gik direkte ind som nummer et på airplay- listen, og ved udgivelsen gik den nummer et på single-hitlisten, med et salg på 24.000 eksemplarer i den første uge.

Erann samlede i 2012 en kavalkade af sine bedste sange på et Greatest Hits album, der indeholder alt det bedste med Zapp Zapp, Drori-Hansen, hans soloalbums og hits som Still Believing, When you are around, Didn’t I tell you that I love you, You Better Believe, When you hold me og Hjertet ser.

I 2016 udgav ERANN DD sit seneste album “Erann David Drori – Rockin’ My Life” i oktober. Med en top tunet stemme som de færreste kan præstere, og i sit livs bedste form, har Erann fundet tilbage til sine rå soul rødder som i hans tid med Zapp Zapp og Drori-Hansen. Indspillet med nogle af Danmarks bedste musikere har Erann præsteret et personligt soul album, med helt nye sange. Sproget er engelsk og sounden som de store, amerikanske forbilleder fra 50’er/60‘ernes kendte Motown æra.

I 2020 fejrede hele Danmark og Erann DD 20 års jubilæum for Still Believing hittet på en kæmpe liveturne, samt med en flot livekoncertoptagelse på den landsdækkende TV kanal TV2 som også kan streames (samme sted).

I 2022 kunne publikum opleve en skøn genforenings tour med Erann’s gamle ven Kasper Hansen i DRORI HANSEN FURNITURE reunion tour i hele Danmark. Koncerten kan som noget helt særligt opleves igen i 2023 den 4 november i Amager Bio.

Med en top tunet stemme som de færreste kan præstere, og i sit livs bedste form, har Erann fundet tilbage til sine rå soul rødder som i hans tid med Zapp Zapp og Drori-Hansen. Altid flankeret med nogle af Danmarks bedste musikere live og på indspilninger.

Vi elsker bare hans positive, følsomme og funky soul stil og hylder ham, som en af de ypperste, mandlige sangere, vi har herhjemme.

Erann DD optræder live som soloartist, duo og trio, akustisk og med band.

Hør alle de soulfulde hits fra Zapp Zapp, Drori-Hansen Furniture og selvfølgelig også Eranns store solo hits.

Oplev Erann DD i 2023 med de største live hits fra Zapp Zapp, Drori Hansen Furniture og Still Believing.