BOOK ERANN DD PÅ AEM BOOKING
Tel.: 70 201 202, Mail: annetta@annetta.dk

AEM Booking er officiel booking agent på Erann DD.

Erann DD

Erann debuterede som soloartist med det dobbelt platin- sælgende album Still Believing i 2000, der solgte mere end 125.000 eksemplarer. I 2001 vandt han en Danish Music Award for Årets nye danske navn, og var yderligere nomineret i fire kategorier. Samme år sang han duet med Karen Busck på “Hjertet ser” fra Buscks album af samme navn. I 2003 udsendte Erann albummet That’s the Way for Me og udvælges af Folkegaven 2004 til at skrive sangen “When You Hold Me” i anledning af Kronprins Frederik og Prinsesse Marys bryllup den 14. maj 2004. Sangen gik direkte ind som nummer et på airplay- listen, og ved udgivelsen gik den nummer et på single-hitlisten, med et salg på 24.000 eksemplarer i den første uge.

Erann samlede i 2012 en kavalkade af sine bedste sange på et Greatest Hits album, der indeholder alt det bedste med Zapp Zapp, Drori-Hansen, hans soloalbums og hits som Still Believing, When you are around, Didn’t I tell you that I love you, You Better Believe, When you hold me og Hjertet ser.

I 2016 udgav ERANN DD sit seneste album “Erann David Drori – Rockin’ My Life” i oktober. Med en top tunet stemme som de færreste kan præstere, og i sit livs bedste form, har Erann fundet tilbage til sine rå soul rødder som i hans tid med Zapp Zapp og Drori-Hansen. Indspillet med nogle af Danmarks bedste musikere har Erann præsteret et personligt soul album, med helt nye sange. Sproget er engelsk og sounden som de store, amerikanske forbilleder fra 50’er/60‘ernes kendte Motown æra.

I 2020 fejrede hele Danmark og Erann DD 20 års jubilæum for Still Believing hittet på en kæmpe liveturne, samt med en flot livekoncertoptagelse på den landsdækkende TV kanal TV2 som også kan streames (samme sted).

Oplev de store hits, Erann’s soulfulde sange og smagsprøver på den nu genoptagede jubilæums liveturne som måtte afbrydes pga Covid19 men som nu fortsætter i 2021-22.

Den sjælfulde frontmand af Zapp Zapp og Drori-Hansen Furniture er nu en blomstrende soloartist på egen hånd. I 2001 vandt Erann DD ‘Best new artist’ til Danish Music Award. Samme år sang han duet med Karen Busck på hittet ‘Hjertet ser’. I 2003 udgav Erann albummet ‘That’s the Way for Me’ og blev udvalgt til at skrive sangen ‘When You Hold Me’ i anledning af Kronprins Frederik og Kronprinsesse Marys bryllup.
I august 2006 udkom hans tredje soloalbum; Erann, mens han i 2009 udsendte sit første og hidtil eneste dansksprogede album ‘Byen kalder’.

Erann DD udgav sit seneste album “Erann David Drori – Rockin’ My Life” i oktober 2016. Med en top tunet stemme som de færreste kan præstere, og i sit livs bedste form, har Erann fundet tilbage til sine rå soul rødder som i hans tid med Zapp Zapp og Drori-Hansen. Med nogle af Danmarks bedste musikere har Erann det seneste års tid indspillet et personligt soul album, med helt nye sange. Sproget er engelsk og sounden som de store, amerikanske forbilleder fra 50’er/60‘ernes kendte Motown æra. Samtidig fik Erann i 2012 samlet sine bedste sange på et Greatest Hits album, der indeholder alt det bedste med Zapp Zapp, Drori-Hansen, hans soloalbums og hits som ‘Still Believing’, ‘When you are around’, ‘Didn’t I tell you that I love you’, ‘You Better Believe’, ‘When you hold me’ og ‘Hjertet ser’.

Vi elsker bare hans positive, følsomme og funky soul stil og hylder ham, som en af de ypperste, mandlige sangere, vi har herhjemme.

Erann DD optræder live som soloartist, akustisk og med band. Hør alle de soulfulde hits fra Zapp Zapp, Drori-Hansen Furniture og selvfølgelig også Eranns store solo hits.

Se Erann DDs liveoptræden med 2. singlen “You Confuse Me” fra hans nyeste album HER

Download pressebillede