Hr. Weyse (Jens Jacob Tychsen) bookes hos AEM Booking tel: 70 201 202 mail@aembooking.dk

Med udsigten til den 10. og sidste sæson af TV2 serien, Badehotellet, har du nu muligheden for at opleve en forrygende aften i selskab med Jens Jacob Tychsen, også kendt som Hr. Weyse. Vi kender ham som den flamboyante og dameglade Hr. Weyse fra Andersens Lille Badehotel og dette har medført, at der med tiden er blevet plads til en charme og en storladenhed, der passer som fod i hose til al det som kendetegner en rigtig entertainer.

Vi tilbyder et top underholdende og musikalsk one-man dinnershow med alt, hvad der hører sig til inden for musik, sange, komik, tryl… og en snert Hr. Weyse.
En elegant buket sammensat af masser af grin og swingende rytmer, der vækker glade minder. Der vil være skønne uforudsigelige overraskelser fra gang til gang, da Tychsen aldrig er bleg for at blande kortene og finde på nye tiltag.

Showet udbydes til udvalgte og velegnede badehoteller, samt andre venues i Skandinavien, lukkede events og private fester som passer perfekt på profilen og som ønsker besøg af manden bag en af de bærende og højtelskede karakterer i serien, som har vundet danskernes hjerter gennem snart 10 sæsoner.

BOOK på mail@aembooking.dk