Innocent blood

Bandet med alle titelsangene fra ‘Kærlighed ved Første Hik’

BOOK INNOCENT BLOOD PÅ AEM BOOKING
Tel.: 70 201 202, Mail: annetta@annetta.dk

Innocent Blood er et dansk pop/rock band, som fik sin nuværende form tilbage i 1993. Op igennem 90erne udgav de to engelsksprogede CD’er, men fik først deres egentlige gennembrud i 1999, da de udgav soundtracket til ‘Kærlighed Ved Første Hik’, og den nok mest populære sang derfra ‘Den Første Gang’. Siden den gang er der udgivet flere CD’er og singler, og i efteråret 2018 spillede Innocent Blood i Tivolis Koncertsal da ‘Kærlighed Ved Første Hik’ blev til en musical.

Siden den spæde begyndelse i start 90erne i Stengade 30 på Nørrebro har Innocent Blood arbejdet benhårdt i øvelokalet, i studiet og på landets livescener. Seks albums og en masse singler er det blevet til og Innocent Blood har, blandt meget andet, modtaget en guldplade og en Grammy-nominering.

Deres musik har været med i flere danske film, der tilsammen er blevet set af mere end 1.000.000 danskere. De har samarbejdet med de legendariske radioshows “Tæskeholdet” og “Monkeybusiness”, som affødte landeplagerne “Vi sparker røv” og “Kære Julemaayyn”.

Innocent Blood har inspireret og påvirket en hel generation med deres musik, der dagligt bruges i folkeskolens musikundervisning og kopieres af unge coverbands landet over.
Spørger man bandet, vil de beskrive deres karriere som en fantastisk rejse med op og nedture undervejs, men aldrig uden spænding, drama og forviklinger.

En rejse, der langt fra er afsluttet, men blot fortsætter i det tempo, som bandet sætter.

AEM Booking er officiel booking på Innocent Blood.