BOOK JOHN MOGENSEN LIVE PÅ AEM BOOKING
Tel.: 70 201 202, Mail: annetta@annetta.dk

John Mogensen Live – det officielle John Mogensen Orkester.

Er du til fest, fællessang og dans? Og er du vild med hitmageren John Mogensen fra de glade 70’ere? Så er JOHNMOGENSENLIVE.DK lige noget for dig. Forsangeren har både John Mogensens look, stemme og karisma! – og bandet er en flok særdeles solide musikere. De genskaber tilsammen den gode feststemning fra dengang, og som publikum til JOHNMOGENSENLIVE.DK bliver man derfor straks sendt tilbage til en farverig tid, hvor der både var ”fut i fejemøget” og ”noget galt i Danmark”.

Danmarks jord behøver jo ikke at være kedelig at opholde sig på! Kender du det, at man sidder To mennesker på en strand føler sig Nede i møjet og gerne vil have lidt Fut i fejemøjet, eller man Sidder på et værtshus og tænker Der er noget galt i Danmark?

Man kender Nina, kære Nina og måske også Erik Oluf Andersen, men føler alligevel, at man nærmest bor i Ensomhedensgade nr. 9.

Man ved at Livet er kort og i dag skal man tænke på Søndag morgen, men vil egentlig hellere ringe til kæresten og sige “Du ser mig når jeg kommer”, mens man håber på, at en eller anden vil ringe og sige “Kom, kom til klondike”.

Så længe jeg lever vil jeg finde Den gamle violin frem – så vil Mig og Margrethe og Skibshunden ringe efter JohnMogensenLive.dk, så er der garanti for god stemning og masser af “syng med” muligheder.