BOOK KAYA BRÜEL PÅ AEM BOOKING
Tel.: 70 201 202, Mail: annetta@annetta.dk
AEM Booking er officiel booking på Kaya Brüel.
Kaya synger Jomfru Ane Band – hyldest til Jomfru Ane BandHvem husker ikke “Plutonium” og “Rock Me Baby” fra det legendariske Jomfru Ane Band med tvillingerne Sanne og Rebecca Brüel i front. Sange der med tidens 70’er ånd og musikalske overlegenhed, alle havde noget på hjerte. At forandre verden, redde jorden, forhindre atomkraftens indtog i Danmark, om individet, fællesskabet og kærligheden. 
 
Ikke siden bandet blev opløst i start 80’erne, har det været muligt at opleve sangene. Men nu har Kaya, datter af Sanne Brüel, nøje udvalgt de Jomfru Ane sange som har en særlig plads i hendes hjerte og mindes en opvækst hvor fællesskabet og kampen for en bedre verden stod i forreste række. og som tåler en gentagelse i dagens Danmark. 
 
Med Maria Køhnke, Sidse Holte og Rune Kjeldsen på sang, guitar og klaver, giver kvartetten deres helt egen akustiske og personlige fortolkning af sangene. På bedste højskole manér, kom og syng med! 

Book et ægte genhør med Jomfru Ane Bands poetiske og politiske sange fra 70’erne!

Kaya Brüel – Vokal og klaver
Sidse Holte – Guitar, klaver og vokal
Maria Køhnke – Vokal og Omnichord
Rune Kjeldsen – Guitar

Kaya Brüel udtaler om koncerterne:

“…Både min moster(Rebecca Brüel red.) og Klaus Flygare, der skrev teksterne, har set os. De var simpelthen så glade for det. De siger at det er helt mit eget fordi det er fra mit perspektiv. Jeg bruger også god tid til at fortælle om min barndom og tiden dengang og sjove anekdoter. Så det giver det en ekstra personlig farve. Og så er det sjovt så mange der har et forhold til den tid og de sange, i alle aldre. Det er virkelig en fælleskabsoplevelse. Det egner sig også super godt til mindre steder, hvor man er i øjenhøjde med publikum, da der tit opstår dialog”.

Du kan også booke Kaya i et ekslusivt Vocal Jazz koncertformat.

Kaya Brüel har forlængst fejret 25 års jubilæum, og meget er sket siden den kun 19 årige sangerinde debuterede. Ti solo udgivelser, med et stærkt varieret repertoire, fra pop, soul, børnemusik og jazz. Udover musikken har hun en imponerende karriere på teater scenerne, som blandt andet tæller et samarbejde med Tom Waits.
Men særligt den lækre Vocal Jazz genre klæder hendes støvede, bløde stemme.

En ekslusiv jazz lounge koncert med Kaya, vil byde på de største klassikere samt favoritter fra sangerindens inspirations kilder.. En nærværende og stemningsfuld koncertoplevelse der passer til alle former for arrangementer, hvor man lige får det ekstra med.

Kaya optræder med et lille intim akustisk hold.

Hjemmeside

Facebook