BOOK LARRYS ORKESTER PÅ AEM BOOKING
Tel.: 70 201 202, Mail: annetta@annetta.dk

LARRYS ORKESTER er et af landets bedste bands til en vellykket fest, hvor det musikalske kommer fra hjertet og gæsterne skal have en eksklusiv, musikalsk oplevelse ud over det sædvanlige. Bandet leverer kvalitetsmusik og består af nogle af Danmarks absolut bedste musikere, som udover at spille i Larrys Orkester spiller med kunstnere som Hanne Boel, Sanne Salomonsen, Thomas Helmig m.fl.

Du husker dem måske som husband fra TV3 programmet ”Magi i Luften” hvor orkesteret skabte festlig stemning og masser af magi i luften under TV navnet ”Larrys Orchestra & the Wannabees”.

Larrys orkester håndplukker og sammensætter det ultimative band skræddersyet til jeres arrangement, lige fra det store partyorkester til den lille lækre jazztrio koncert.

Kapelmester Lars Danielsson er kendt for sin uhyre professionelle indstilling og spilleglæde. I kraft af sin sound, swing, engagement og stilistiske sans er han blevet enhver solists ønskedrøm og har derfor også spillet sammen med en bred skare af musikere både live og i studie. Her i blandt kan Michael Ruff, Nils Landgren, Lisa Nilsson, Sanne Salomonsen og Thomas Helmig nævnes. Derudover har Lars i forbindelse med sit samarbejde med R&B producerne Cutfather & Joe, indspillet med store populære amerikanske soulnavne som Mary J. Blige, Brownstone, Des’ree og andre.

Live har Lars udover at spille 13 år i Thomas Helmigs band og 17 år med Sanne Salomonsens band, spillet med flere udenlandske topnavne her i blandt Lisa Nilsson, Rick Astley, Grace Jones og rock’n’roll legenden Jerry Lee Lewis.

Larrys Orkester garanterer dig en musikalsk oplevelse i topklasse med de bedste musikere som hver især også overrasker som solister i løbet af aftenen.