BOOK THE ORCHESTRA PÅ AEM BOOKING
Tel.: 70 201 202, Mail: annetta@annetta.dk

Bandet til dit næste event!
The Orchestra er et kunstnerisk kompromiløst orkester, som sætter kærlighed og respekt for musik allerhøjest på tjeklisten.

De elsker musik og de gør sig umage. I tæt samarbejde med arrangør lægger de sig i selen for præcis at indfri forventningen.

Grundstammen i bandet er på fem mand (bas, guitar, keys, drums og kvindelig vokal). Det hele kan udvides efter ønske. Blæser, stryger, kvartet, percussion og ekstra kor. Det hele afhænger af ønsker, kunstnerisk udtryk og visuelt udtryk.

The Orchestra spiller i daglig tale “populær dansemusik”, som spænder fra 50’erne til nu. Deres fokusområder er musikkens “aflevering” og i ligeså høj grad sammenspil med publikum. Som de selv siger “vores fineste opgave er at sørge for, at alle har en dejlig aften og den opgave tager vi meget alvorligt”.

De fungerer samtidig som backing band for diverse solister og har siden 2017 arbejdet med artister som; Søs Fenger, Peter AG, Doctor Alban, Djämes Braun, Anne Linnet, Zididada, Barbara Moleko, NOAH, Medina, Gulddreng, Rasmus Nøhr, Back2Back, Pernille Rosendahl, Hej Matematik, Martin Brygmann, Anne Dorthe Michelsen og Maria Bramsen.

Udover The Orchestra er bandets medlemmer fast engageret i bands som; Burhan G, Sanne Salomonsen, Hej Matematik, Paul Young, Østkyst Hustlers og Kaya Brüel.

The Orchestra spiller musik af mennesker til mennesker. Organisk, velspillet og humoristisk med sans for æstetikken og musikalsk integritet.