Book Nikoline Steen Kristensen hos AEM Booking TEL 70 201 202 mail@aembooking.dk

Nikoline Steen Kristensen, 18 år og fra Sørvad, fik sat sit positive aftryk på X Factor 2021.

Gennem foråret 2021 så vi fredag efter fredag, at Nikoline vandt danskernes hjerter med hendes skønne og udtryksfulde sange, hvor specielt de dansksprogede sange har gjort et stort indtryk – Nikoline har en unik formidlingsevne der rammer et bredt publikum.

Book Nikoline og få genhørt sangene fra X Factor, samtidig med at Nikoline giver et ægte indblik i hele forløbet. Eller hør Nikoline optræde med hendes egen julesang, specielt skrevet til hende.

Nikoline Steen Kristensen udgiver Ny julesingle “Rigtig Jul” på Sony Music Danmark!

Lyt til den her:

Nikoline sætter gang i kærligheden og tænder for julehyggen

Nikoline Steen Kristensen, som har vundet danskernes hjerter med sine sjælefulde optrædener i dette års X-factor, er nu klar til at udgive sin helt egen musik. Julehyggen og kærligheden er garanteret, når Nikoline udgiver sin første single, julesangen ’Rigtig Jul’.

Sangerinden, der allerede har fundet vej ind til danskernes hjerter med sit milde væsen og karakterfulde stemme, er trådt ud på den anden side af X-factor, og er klar til at vise Danmark sit julehjerte. Derfor var Nikoline ikke et sekund i tvivl, da chancen for at indspille julesangen bød sig.

Jeg elsker jul, og det er dét tidspunkt, jeg glæder mig allermest til på året. Fordi en julesang afspejler hygge og kærlighed, så virkede det meget naturligt, at det var den første sang, der skulle komme fra mig.

Sangen, ’Rigtig Jul’, indeholder dét, som for Nikoline er vigtigst ved højtiden, og der er skruet helt op for både kærligheden og hyggen. Nikoline håber selv, at hendes nye julesang kan være med til at minde folk om det magiske ved julen, og budskabet er klart – Sangen giver både et indblik i, hvad jul er for mig, men lader også folk minde sig selv om, hvad julen betyder for dem. Samtidig synes jeg, det er vigtigt at huske, at julen både består af gode øjeblikke, men også mindeværdige ting.

Udover julens magi og glæde, rummer sangen nemlig også referencer til afsavn, og sender en tanke til dem, der har mistet eller savner deres kære ekstra meget i højtiden. I sangen lyder teksten blandt andet ”mørk december, stjerneskær- jeg ved det’ mormor lige dér, der lyser meget klarere end de andre”– en meget personlig reference, der vidner om Nikolines tætte forhold til mormoren.

Det er en følsom og meget personlig sang, for julen er jo skrøbelig. Så der bliver også givet lidt af mig selv.

Selvom det ikke var planen at udkomme med en julesang, som starten på nye eventyr, var kærligheden til julen og de mange traditioner der følger med for stærk, og dette deler Nikoline på fineste vis i den nye udgivelse.

Alle har deres egen idé om, hvad ”rigtig” jul er, og jeg håber, at folk vil sidde tilbage med en følelse af varme og julehygge, når de hører sangen. Forhåbentligt vil folk lytte til teksten- det er ikke bare ord.

AEM Booking er officiel booking af Nikoline Steen Kristensen.