BOOK ZADIDADA PÅ AEM BOOKING
Tel.: 70 201 202, Mail: annetta@annetta.dk

AEM Booking er officiel booking på Zadidada.

Bandet der introducerede Evig Sol til det danske publikum.

ZIDIDADA er et af Danmarks mest leveringsdygtige orkestre, i ørehængere og evergreens. I dag betragter mange Zididada som bandet, der introducerede danskerne for evig solskin, fest, farver og positive, ja nærmest naive budskaber om at leve livet, gå på vandet og smile til verden. Der er ikke mange i de danske stuer, der ikke kan synge med på ’Zididada Day’, ’Prinsessen’, ’Happy Fool’, Walking On Water’, ’Rock My Boat’ etc.

Bandet sætter en ære i nærvær og dedikation overfor publikum og musikken ligegyldigt om det er Smuk Fest eller en ukendt mark i det nordjyske, der danner rammen for festen. Bandet blev grundlagt af Jimmy Bacoll og Danny Linde, som hurtigt samlede det hold, der står på scenen weekend efter weekend. Danny søgte andre veje og nu er de seks mand.

Zididada har udgivet albums løbende og i skrivende stund er der et på vej på dansk. Stilmæssigt er der ingen love og regler, men reggae har altid stået bandet nær. I hvert fald har festen altid været omdrejningspunkt og den fortsætter!

Bandet:

Lars Storck / Percussion

Jacob Krausmann / Piano og Mundharpe

Lars Maasbøl / Guitar

Bjørn Jönsson / Trommer

Anders Heidelback / Bas

Jimmy Bacoll / Vokal

Gem