ZINDY – 30 års jubilæumstour

Zindy bookes på AEM Booking telefon: 70 201 202 mail: mail@aembooking.dk 

Den danske sangerinde og sangskriver Zindy Laursen, begyndte sin musikalske karriere i en alder af 15 år, i byen Esbjerg. Da hun var 18 år, havde hun allerede sit eget band “Smallstars” som spillede originalt materiale skrevet af Zindy.

I 1992 debuterede hun på Dansk TV, i Dansk Melodi Grand Prix og fik en fornem andenplads. Det banede vej for Zindy som blev opdaget af den store danske producer Carsten Soulshock. Allerede et par måneder senere, var Zindy medlem af Danmarks første dance musikgruppe Cut’N’Move og solgte over 1 million af singlen ”Give It Up”, som var en cover version af KC and the Sunshine band hittet. Næste album “The Sound of Now” med hittet “I’m Alive” blev også et kæmpe hit og bandet var konstant på turne i Skandinavien, Tyskland, Skotland, Frankrig, Spanien, Italien, Ungarn, Østrig og hele vejen til Australien.

Herefter spillede Zindy “Hair” på Betty Nansen Teatret. ”Hair” blev efterfølgende sat op på det verdensberømte Mogador Teater i Paris. Det var en stor succes og holdet spillede for fulde huse hver dag, (kap 1800).

Tilbage i Danmark, kom første solosingle, “Round ’n Round” som udkom i 1998 og som røg direkte ind på Airplay charten som nummer 1 og var den mest spillede sang i 8 uger i træk. Næste single, ”Don’t Wanna Say Goodbye” var nummer 1 på i airplay charten, i 6 uger. Så kom et album som blev efterfulgt af en succesfuld turne i Danmark.

Zindy spillede derefter ”Snedronningen”, hvor hun var den lille røverpige. Samt ”Joanne” i den kendte amerikanske musical ”Rent” begge på Gladsaxe Teater.

Herefter blev Zindy en del af det danske TV show ”Venner For Livet” på TV2. ”Venner For Livet” var det mest sete tv program i Danmark. Zindy kunne uge efter uge opleves af milllioner af seere som var vilde med hendes fantastiske stemme.

Musikken fra showet, blev udgivet og ”Zindy Kuku Boogaloo” solgte over 75.000 eksemplarer det år og var den anden mest solgte cd i Danmark, kun overhalet af Kim Larsen.

I 2004 udgav Zindy hendes syvende album ”Reach Out”, som var en hyldest til Zindy’ opvækst med Motown musikken.

I 2005 returnerede Zindy til musical scenen og blev den første mørke til nogensinde til at spille ”Sally Bowles” i musicalen ”Cabaret”. Billetterne var udsolgt indenfor få uger.

Efter Cabaret lavede Zindy igen TV, denne gang, som dommer i Danmarks første rigtige sang program, ”Stjerne For En Aften”, som igen var det mest sete program i Danmark.

I sommeren 2005 udkom singlen ”Ingen Gør Som Vi Gør”, med sangerenAlex Ambrose og Zindy’s bror, rapperen Johnson. Trioen tog på turne rundt i det danske land.

Selvom Zindy havde travlt med J.A.Z, havde hun tid til at deltage i ”Vild Med Dans” på TV2. Hver fredag aften gav Zindy og Tobias Karlsson fuld gas, med et imponerende danseshow. Her var alt lige fra en romantisk vals, til en forførende tango. ”Vild Med Dans” var det mest sete TV program i Danmark.

I 2013, udgav Zindy en længe ventet E.P, som hed ”Fight or Flight”. Singlen med samme titel, handler om hvordan Zindy var udsat for psykisk og fysisk vold i hendes 6-årige forhold. Zindy fik hendes første 5 stjernes anmeldelse i hendes karriere. Zindy’s video til sangen, vandt 4 priser på den amerikanske ”Accolade Film Festival” og blev også vidst i Zindy’s hjemby, New York på ”New York Independent Film Festival”.

I 2015 blev Zindy kontaktet af Dansk Håndbold Forbund og blev bedt om at skrive titel sangen til Verdensmesterskabet i Kvindehåndbold. Zindy skrev sangen, ”Heart of Handball”.

Zindy optrådte live til Verdensmesterskabet til over 12.000 glade håndbold fans og flere af landene, har taget sangen til sig, som deres egen.

Zindy har som en sidehistorie også færdiggjort en skuespiller uddannelse i New York, hos Ted Bardy og har allerede indspillet hendes anden film.

Nu har Zindy for første gang nogensinde samlet hendes eget band, som skal spille en forrygende koncertrække i anledning af Zindy’s 30 års jubilæum i 2023 og 2024.

På jubilæumstouren indeholder sætlisten masser af kendte sange fra heleZindy’s bagkatalog, bl.a. Zindy Kuku Boogaloo, hittet “Friends Forever“, til Cut’N’Move hits som f.eks “Give It Up” og “I’m Alive” til sange fra Zindy’s 1998 album hvor hit singlen “Round’N’Round” er selvskrevet. Derudover byder showet på spændende musikalske overraskelser du helt sikkert kan danse med på men kke lige vidste Zindy stod bag og nogle af Zindy’s nyere sange.

Bandet består af et kompetent 4 mands orkester ZINDY & THE SOULMAGICANS med kapelmester og guitarist Jens Runge (der har spillet og turneret med bl.a. Zindy Kuku Boogaloo, Hanne Boel, Anne Linnet, Sanne Salomonsen m.fl.) og 3 af Danmarks bedste musikere; Kasper Langkjær(Danser med drenge, Poul Krebs), Morten Vestergaard på keyboards og Jonathan Wølck på bas.

Vi glæder os meget til at fejre Zindy !

BOOK