Rugsted & Kreutzfeldt fejrer 40 års jubilæum med deres første album fra 1979 “Rugsted Kreutzfeldt 1”. I den anledning kan Rugsted & Kreutzfeldt nu bookes helt ekslusivt i udvalgte perioder i 2019.

 

Ønsker du et uforpligtende tilbud på Rugsted & Kreutzfeldt til dit arrangement, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 70 201 202 eller udfylde vores bookingformular her.

Vi er stadig stolte over at præsentere Rugsted & Kreutzfeldt som med mange succesrige og udsolgte koncerter siden deres comeback i 2011, nu for alvor har vist at de er tilbage på den danske livescene.

Rugsted & Kreutsfeldt Live

En popduo i toppen af dansk elite, med et utal af hits som “”Jeg ved det godt” og “tilfældigvis forbi” og mange flere.
Der er altid stor gensynsglæde når det musikalske makkerpar går på scenen og overalt er duoen blevet mødt af glade koncertgængere og fællessang. Makkerparret leverer altid fremragende en fremragende koncert og til alles begejstring et miks mellem gamle og nye sange.

Oveni har Rugsted & Kreutzfeldt tilføjet nogle af de kendte hits til setlisten, som de har skrevet til andre kunstnere. Så publikum kan glæde sig til en koncert med en lang række hits, der bringer nostalgien frem og sætter gang i festen.

Eksempler på RK hits: Hvis du forstod – Uden dig – Kærligheden kalder – Tænk på mig med Sanne Salomonsen/Jeg I live – Burhan G /Du tænder lys med Lis Sørensen/Simple emotions med Peaches and Bobo /Hjertets telefon med Martin Brygman/Kun et kys herfra med Søs Fenger/Back to where I started from med Bobo Moreno..med flere.

Det musikalske makkerpar har siden gendannelsen i 2006 spillet alt fra mindre akustiske koncerter til store festivaler og nu laver de eksklusive koncerter i 2019 som du kan booke her hos AEM.

Rugsted & Kreutzfeldt udsender EP med ny-indspillet musik

I 2016 gik makkerparret i studiet og indspillede EP’en “Sange vi skrev til andre” som indeholder fire tracks, der er skrevet af Rugsted & Kreutzfeldt, men som aldrig før har været indspillet af duoen.. Sangene er netop kendte indspilninger af Sanne Salomonsen, Burhan G og Lis Sørensen.

http://www.youtube.com/watch?v=AlB1jYj05EU